GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE

VIDEO Aurel Țicleanu și-a lansat cartea, în prezența unor nume mari din fotbalul românesc

Ovidiu Ioanițoaia, directorul GSP, a fost prezent la evenimentul organizat de Aurel Țicleanu / FOTO: Marius Mărgărit
Ovidiu Ioanițoaia, directorul GSP, a fost prezent la evenimentul organizat de Aurel Țicleanu / FOTO: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2022 18:50 / Actualizat joi, 05 mai 2022 19:13

Aurel Țicleanu (63 de ani), fostul mare jucător al Craiovei Maxima, și-a lansat astăzi cartea la care a muncit din greu în ultima perioadă, intitulată „Filosofia Fotbalului”. Evenimentul a avut loc la Clubul Oamenilor de Știință din Capitală.

Pasionat de numerologie, Aurel Țicleanu a luat decizia de a organiza evenimentul pe 5 mai, de la ora 17:00, fiindcă aproape toată cariera a evoluat cu numărul 5 pe tricou.

Aurel Țicleanu și-a lansat cartea, în prezența unor nume mari din fotbalul românesc

„Fiind profesor la școala de antrenori, am încercat să dau mai departe din cunoștințele acumulate. E o invitație la lectură. Socrate spunea că educație este asemenea aprinderii unei flăcări Am căutat să stârnesc curiozitatea, să stârnesc setea de cunoaștere”, a spus Țicleanu.

Lansarea de carte a reunit câteva nume importante din fotbalul românesc, precum Edi Iordănescu, Anghel Iordănescu, Mihai Stoichiță, Gigi Mulțescu Miodrag Belodedici, Marcel Pușcaș, Florin Bratu sau Ionel „Jerry” Gane.

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei, Marius Mitran sau Emil Grădinescu s-au numărat printre jurnaliștii prezenți la Clubul Oamenilor de Știință din Capitală. 

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Dinamo are un nou „lunetist”, iar numele lui e tot Claudiu! Execuție magnifică la ultimul meci: „Mi-aș fi dorit să primesc mai multe șanse”

EXCLUSIV Sfat categoric transmis de Edi Iordănescu pentru Moruțan: „Doar așa poți reveni la națională!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează