GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Autoritățile l-au pierdut pe Walter! Omul de afaceri a decis să nu se mai întoarcă în România și să rămînă în Emiratele Arabe Unite!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 12:13

Fostul patron al Universității Cluj și al Petrolului, dar și patronul unei firme de curățenie, Florian Walter, a fost dat în urmărire internațională în luna mai a anului trecut, însă acum omul de afaceri a luat o decizie radicală.

Walter a decis să nu mai vină niciodată în România, după ce autoritățile din Emiratele Arabe Unite au decis să-i acorde rezidență definitivă, anunță Dolcesport. România nu are acord de extrădare cu țara arabă!

Sursa citată mai anunță că Walter este lovit din toate părțile: un motiv în plus ca acesta să rămînă în Dubai a venit după ce soția acestuia a decis să divorteze, chiar dacă au împreună doi copii.

Walter a fost dat în urmărire internaţională în baza unui mandat emis de Tribunalul Prahova, iar omul de afaceri era căutat din 15 mai 2015, după ce instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsă, în urma unor percheziţii care au avut loc la data de 6 mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
fangigi
fangigi  •  18 Ianuarie 2016, 19:13
Postat de blatistu49 pe 18 Ianuarie 2016, 14:05

era *** BACALIOTILOR a batjocorit pe UUUUU ptr clanul mafiot machedon Becaliot ptr niste foloase materiale maturind stadionul ciobanului

Ce lume domnule! Acum Gigi are o *** si un blatuitor mai putin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  18 Ianuarie 2016, 19:10

L-au pierdut sau l-au facut ,,pierdut,, ??? That is the question!!!!

mplttev
mplttev  •  18 Ianuarie 2016, 17:14

Foarte bine, ce ăia n-au de strâns gunoaie?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează