GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

VIDEO „Ce-o să spună mama?!” » Nicoliță, „amendat” chiar în timpul meciului: „Mi-au și luat permisul recent! L-am întrebat dacă e cu Dinamo”

Bănel Nicoliță, „amendat” chiar în timpul meciului contra Poliției +6   FOTO
Bănel Nicoliță, „amendat” chiar în timpul meciului contra Poliției

Articol de , - Publicat vineri, 22 martie 2024 14:45 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 18:19

Bănel Nicoliță (39 de ani), unul dintre participanții la meciul caritabil de astăzi între echipa Poliției București și o selecționată formată din foști fotbaliști, a fost „amendat” în timpul partidei, polițiștii glumind că a fost prins de radar cu 107 km/h.

Vineri, la Năstase & Marica Sports Club, fosta bază Voința din nordul Capitalei, Poliția București a organizat un meci caritabil „pentru susținerea unor camarazi cu probleme”.

Față în față au fost echipa Poliției și o selecționată formată din foști fotbaliști, printre care Marica, Dacian Varga, Dănciulescu, Ovidiu Burcă, Bănel Nicoliță, Alexandru Bourceanu și alții.

Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!
PROBLEME
Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!

VIDEO. Bănel Nicoliță, „amendat” în timpul meciului contra Poliției

La un moment dat, partida a fost întreruptă după o „infracțiune” comisă de Bănel Nicoliță. Fosta extremă a FCSB-ului a fost chemat la marginea terenului de unul dintre polițiști și s-a ales cu o „amendă”, un document simbolic, ca urmare a vitezei cu care „ara” banda în timpul meciului.

Iată dialogul dintre polițist și Bănel:

  • Polițist: „Vino un pic, te rog!”
  • Bănel: „Ce s-a întâmplat?”
  • Polițist: „Alergi prea tare, ai viteză prea mare pe teren. Te sancționez contravențional astăzi, pentru că alergi prea tare”
  • Bănel: „Data viitoare promit că o să alerg mult mai încet”
  • Polițist: „Aleargă și tu mai încet, fii în ritm cu ceilalți. O să primești o amendă contravențională astăzi. 107 km/h în sprintul ăsta”
  • Bănel: „Mamăăă! Nici eu nu credeam așa ceva. Data viitoare ajung la 110. Dacă mă bătea și vântul din spate cum era?”
  • Polițist: „Pentru depășirea limitei maxime de viteză admise pe terenul de fotbal, astăzi ai o amintire din partea Poliției Capitalei”
  • Bănel: „Am luat amendă. O să mă duc acasă, ce-o să-mi spună mama?”

În timp ce polițistul redacta „amenda”, un coleg de-ai lui a apărut cu radarul mobil, „dovada” că Bănel depășise viteza regulamentară.

VIDEO. Bănel Nicoliță: „Am avut permisul luat”

După eveniment, Bănel a purtat un dialog cu reporterii prezenți la fața locului:

„Știți că viteza e calitatea mea numărul 1. Mă bucur că am fost invitat aici, la acest meci caritabil. Mă bucur că m-am întâlnit din nou cu foști colegi, mai ales cu Bogdan Stancu, cu care nu mă văzusem de mult, dar și cu Dacian Varga și așa mai departe.

Ne bucurăm că le putem oferi bucuria de a juca împotriva noastră celor care nu avuseseră ocazia. Mi-aș dori să existe mai multe meciuri de genul acesta, pentru oamenii care ne văd doar la televizor, care nu au ocazia să joace împotriva noastră”.

El a mărturisit și că „am avut permisul luat, din păcate. Eram prin Herăstrău, am schimbat banda fără să semnalizez. A mers vreo 2 kilometri după mine și m-a oprit. «Sunteți cu Dinamo?», l-am întrebat. Mi-a zis că nu ține cu nicio echipă. «Ce am făcut?», am întrebat.

Aveam centura pusă, nu vorbeam la telefon. Mi-a zis că am schimbat banda fără să semnalizez. M-am scuzat, dar a zis că «Nu merg scuzele, trebuie să îți luăm permisul!»”.

Andreea Răducan, cu ochii în lacrimi în timpul interviului pentru GSP: „Tata a fost stâlpul și omul pe care mă bazam în momentele dificile”
LA FEMININ
Andreea Răducan, cu ochii în lacrimi în timpul interviului pentru GSP: „Tata a fost stâlpul și omul pe care mă bazam în momentele dificile”

Citește și:

Cei 3 jucători pe care Edi Iordănescu îi lasă în tribune la România - Irlanda de Nord
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Cei 3 jucători pe care Edi Iordănescu îi lasă în tribune la România - Irlanda de Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează