GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

Bătaie în fața copiilor » Părinții juniorilor de la AS Toni Doboș și FC Inițial s-au luat la bătaie în timpul unui meci de copii

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2016 00:00

Sâmbătă, la Baza Sportivă Toni Doboș din cartierul bucureștean Drumul Taberei, a avut loc un meci de copii născuți în 2005.

Partida s-a desfășurat sub egida Asociației Municipale de Fotbal București, iar totul a degenerat în tribunele ocupate de părinți în repriza secundă, după ce arbitrul i-a arătat cartonașul roșu unui jucător de la FC Inițial, conform ilfovsport.ro.

"Au dărâmat gardul și au năvălit în teren. Erau peste 20 de oameni care se băteau în toată regula, iar cei mici erau traumatizați, plângeau!", a declarat unul dintre arbitri, Adrian Smărăndoiu, pentru sursa citată.

Șase echipaje de poliție au ajuns imediat la teren, unde au dat 15 amenzi și au luat la secție mai mulți părinți. "Poliția a venit foarte repede, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat. Astăzi s-au împărțit pumni și palme. Lucrurile acestea s-au petrecut sub privirile stupefiate ale copiilor", a declarat managerul gazdelor, Georgiana Doboș.
Meciul a fost oprit imediat ce părinții au început bătaia.

150 de leieste cotizația lunară la o astfel de școală de fotbal

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
copacabana_70
copacabana_70  •  28 Martie 2016, 23:28

Asta spune multe despre „educatia„ parintilor si despre ce-i invata pe copii...vai de generatia(degeneratia)viitoare...acum incepe sa se vada ca Bucurestiul este invadat de Provincie...oameni needucati ,frustrati,care vor sa parvina prin copii lor.

un.baiat
un.baiat  •  28 Martie 2016, 11:45

ce sa te astepti de la niste spargatori de seminte?

merace
merace  •  28 Martie 2016, 10:12

O institutie dedicata copiilor, in care parintii ajung sa se paruiasca, ar trebui desfiintata urgent!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează