GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Bătaie pe Vica » Motivul pentru care Reghe a fost dat afară de la Steaua de Piţurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 12:58

În ultimele zile au fost scoase la iveală mai multe informaţii picante din viaţa lui Laurenţiu Reghecampf, actualul antrenor al Stelei.

Acestea au fost făcute fie de fosta lui soţie, Mariana Pfeiffer, fie de fosta lui soacră, Otilia Boldea.

Printre informaţiile apărute în presă, ar fi şi motivul pentru care Reghecampf a fost pus pe liber de Piţurcă atunci cînd era jucător.

"Într-o zi, Laurenţiu a venit acasă de la antrenament, foarte, foarte supărat şi a anunţat-o pe Mariana că a fost dat afară de la Steaua.  La un timp, Mariana a descoperit motivul pentru care Laurenţiu a fost dat afară. Îmi aduc aminte că Reghecampf s-a lăudat faţă de colegii lui că umblă cu Vica, iubita lui Piţurcă, şi băieţii s-au dus şi l-au reclamat, l-au pârât, adică, la Piţurcă - el era antrenorul lor atunci. Pentru motivul asta a fost dat afară.", a declarat Otilia Boldea pentru cancan.ro.

Vica Blochină a susţinut că ar fi fost amanta lui Victor Piţurcă. Cei doi au acum un proces prin care fosta balerină vrea să dovedească că are un copil împreună cu actualul selecţioner al naţionalei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
putregaiu
putregaiu  •  05 Octombrie 2012, 16:52

Cam multi din liga1 au vizitat-o! Cert e ca Florescu si Cocis sunt baieti timizi.

lucell
lucell  •  05 Octombrie 2012, 15:10

bine reghe ...a inscris frumos baiatul:)) insa nu stiu daca e adevarat,piti nu a vorbit niciodata de reghe in niciun fel,cred ca stie el de ce:)

draxter
draxter  •  05 Octombrie 2012, 15:02

probabil si Sanmartean a vizitat o de aia nu este niciodata convocat de Putzi asta =))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close