GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPANIE ÎMPOTRIVA RASISMULUI

Benny Adegbuyi s-a alăturat campaniei împotriva rasismului inițiată de familia lui Patrick Ekeng

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 21:29

Benny Adegbuyi (33 de ani) și Laurette Atindehou (35 de ani) s-au alăturat unei campanii împotriva rasismului lansată de familia fostului fotbalist Patrick Ekeng.

  • CONTEXT: În timpul celei de-al 5-lea termen din procesul în care medicul de pe Ambulanța PULS care l-a preluat pe fotbalistul Patrick Ekeng e acuzat de ucidere din culpă, audierea asistentului acesteia, Ștefan-Răzvan Badea, 32 ani, a scos la iveală un episod greu de reprodus în cuvinte, rasist. Detalii AICI.

Luptătorul Benny Adegbuyi este principalul actor al campaniei lansate la inițiativa familiei lui Ekeng. Luptătorul a pozat alături de modelul Laurette și de avocatul familiei fostului fotbalist, purtând tricouri inscripționate cu mesajul: „Dites non au racisme” / „Spuneți nu rasismului”.

benny

Vezi și: 

Fratele lui Ekeng, revoltat de înregistrarea audio cu asistentul rasist de pe ambulanță: „Patrick nu merita resuscitat pentru că era negru?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează