GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BIAS 2019

BIAS 2019 // VIDEO Spectaculos! Steagul „București EURO 2020” a aterizat pe Aeroportul Băneasa

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 14:28

Cu 300 de zile înaintea meciurilor de la EURO 2020, din grupa C, de la București, steagul orașului a fost purtat de un parașutist la Bucharest International Air Show.

Ieri, la cel mai mare eveniment aviatic din România, unde s-au adunat aproximativ 150.000 de spectatori, s-a derulat un moment UEFA EURO 2020, informează FRF.ro.

Steagul a fost lansat împreună cu un parașutist și a aterizat în aplauzele publicului pe pista Aeroportului Aurel Vlaicu (fost Băneasa). Evoluția instructorului parașutist tandemist Adrian Sacară a fost coordonată de la sol de comandantul Cristina Stenczel și completată de coborârile altor 18 parașutiști care au lansat efecte pirotehnice.

Steagul Bucureștiului a avut o suprafață de 200 mp și a necesitat un balast de 45 kg pentru a putea fi desfășurat în poziție de drapel. A fost o reușită a Departamentului de Parașatusim al Aeroclubului României, care de altfel deține și un record de coborâre a unui drapel de 800 mp.

„Inițiatoarea Bucharest International Air Show a fost Compania Națională Aeroporturi București, unul dintre partenerii de organizare a UEFA EURO 2020 la București. Aeroportul Aurel Vlaicu va fi locul de aterizare a avioanelor charter ale oficialităților UEFA și ale echipelor naționale care vor juca la București. Lansarea cu parașuta a steagului de oraș gazdă a fost un moment simbolic, de acum aeroportul intrând într-un proces de modernizare pentru primirea oaspeților fotbalului european de anul viitor”, mai scrie FRF.

vezi și:

Ultima șansă pentru suporteri: cum îți mai poți cumpăra bilete la EURO 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează