GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Cătălin Moroșanu la momentul adevărului: „Ai lovit vreodată o femeie?” » Azi, de la ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 19:41 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 17:59

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi pe care i-a avut România. Poreclit „Moartea din Carpați”, luptătorul și-a spus toate secretele la „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Moroșanu vorbește deschis despre problemele din copilărie și decizia de a merge la rugby, despre cum i-a interzis mama să mai facă sport pentru a merge la facultate și despre momentele de glorie din K1.

Povești inedite și dezvăluiri savuroase de la emisiunile concurs la care a participat, pentru Antena 1, Pro TV și Kanal D, dar și despre viitorul pe care și l-a ales după ce-a renunțat la cariera de sportiv profesionist.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Dublu campion olimpic, la un pas de tragedie: „Am primit un topor în cap și cinci lovituri în spate. Mi-a dat cu muchia!”

EXCLUSIV Strigătul antrenorului român care refuză „să moară”: „Mai vreau o șansă, una singură! Dacă eșuez, mă las. Definitiv!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează