GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMISIA DE ETICĂ SE SESIZEAZĂ CÎND SPUNE SANDU

Ce avem noi aici? O nouă Comisie independentă la dispoziţia Naşului! :)

Mircea Sandu controlează tot
Mircea Sandu controlează tot

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 14:03

Comisia de Etică a FRF a fost înfiinţată de Mircea Sandu în vară cu scopul precis de a pedepsi din acest sezon pe oricine mai sufocă fotbalul cu declaraţii calomnioase. Problema e că Naşul spune cînd să se sesizeze. :)

După zece etape destul de liniştite din acest punct de vedere, membrii Comisiei par a se afla în acest moment în faţa primului caz. Gigi Becali şi Dinu Gheorghe au fost protagoniştii unei dispute verbale în ultimele zile, iar stelistul a folosit din plin "artileria grea". Iată patru declaraţii incendiare făcute de Becali în acest conflict:
- "Ce treabă are Dinu Gheorghe să vorbească de oile mele? Eu nu vorbesc despre cocaina din zarzavatul lui de la vamă, da?!"
- "Vamă e un dobitoc! Poate că data viitoare cînd îl prind la cafenea îl scuip! Cum adică să tai o oaie? Păi o tai pe mă-ta!"
- "A zis Dinu Gheorghe să tai o oaie? Atunci să sugă el mielul! Nu stau să mă cert cu el, e sclavul lui Copos"
- "Vorbeşte ca un vagabond! E un om care a căpuşat pe toată lumea"

Există însă o problemă
Cei de la Etică n-au libertatea de a se autosesiza în astfel de cazuri. Membrii Comisiei pot judeca doar la solicitarea lui Mircea Sandu, Dragomir, Kassai, Vali Alexandru sau a Comitetului Executiv. În plus, dacă această comisie va ajunge să analizeze declaraţiile patronului stelist, s-a crea o situaţie cel puţin inedită. Printre "judecători" sînt Anghel Iordănescu, tocmai omul care din iarnă ar putea deveni salariatul la Steaua al lui Becali, şi artistul Dan Bittman, suporter declarat al roş-albaştrilor.

Ce au promis cei de la Etică în vară, la înfiinţarea Comisiei:
"Comisia nu exclude pe nimeni. Cei care nu înţeleg că s-a terminat cu mîrlănia şi nesimţirea se vor autoexclude"
Gabriel Zbîrcea, preşedintele Comisiei de Etică a FRF, pentru Q Magazine

"Am ajuns mult prea jos şi trebuia să terminăm odată cu mojicia şi cu mizeria asta cruntă! Nici unul dintre noi nu este exonerat de aplicarea legii. Persoanele care se comportă ca pe maidan chiar nu mai au ce căuta în fotbal, indiferent de cîţi bani investesc"
Mircea Sandu, preşedinte FRF, pentru Q Magazine

Componenţa Comisiei de Etică
Avocatul Gabriel Zbîrcea - preşedinte
Academicianul Răzvan Theodorescu - vicepreşedinte
Antrenorul Anghel Iordănescu - membru
Artistul Dan Bittman - membru
Ziaristul Răzvan Ioan Boanchiş - membru


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
anti_emigranti
anti_emigranti  •  17 Octombrie 2011, 20:58

Sandule tu esti cretin? Tu nu vezi ca nu te mai suporta nimeni? Esti ca si ceausescu care era inconjurat si votat de marea adunare nationala. Ti-ai facut si tu marea adu´natura de la frf si te mentii bine merci in functie. Dracu sa te ia de ordinar.

bdgeorge
bdgeorge  •  17 Octombrie 2011, 18:55
Postat de andy_1950 pe 17 Octombrie 2011, 18:26

Comisia de etica: un mincinos notoriu si dovedit- theodorescu, un general care nu a facut armata, agramat dovedit - iordanescu; un cantaret fara talent, plagiator dovedit - bitman; un fost ziarist, ofiter de securitate, boanchis. Etica !! E-ti-ca. Va rog nu ma cenzurati, am dovezi.

ia adu tu nioste dovezi ..mai specialistule..pai te compari tu cu Theodorescu...Bitman plagiator??? si fara talent(de aia a vandut milioane de albume ca nu are talent)de Iordanescu nu comentez ai dreptae

bdgeorge
bdgeorge  •  17 Octombrie 2011, 18:51

F bine..nu conteaza cine sesiseaza important sa-si faca treaba ETIC..Gigi trebuie sa vina cu dovezi in sprijinul celor spuse(apropos de drogurile din zarzavat) si dca nu poate sa probeze sa fie EXCLUS pe viata din fenomenul fotbal..daca comisia asta ar lucra cu adevarat atunci in max 5-6 luni ar exista numai oameni decenti in fotbalul romanesc..ar zbura si Dragomir si becalii (aici ma refer la toti nu numaI Gigi) si mititei si porumboi si memei si mariusica stan si borcica si rachita si jabba de la timisoara si dinulica de la vama ar fii cu adevarat frumos..dar este doar praf in ochi nu va lucra niciodata aceasta comisie si nu stiu ce putere are (decizionala sau numai consultativa??)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close