Comentarii (21)
anti_emigranti
anti_emigranti  •  17 Octombrie 2011, 20:58

Sandule tu esti cretin? Tu nu vezi ca nu te mai suporta nimeni? Esti ca si ceausescu care era inconjurat si votat de marea adunare nationala. Ti-ai facut si tu marea adu´natura de la frf si te mentii bine merci in functie. Dracu sa te ia de ordinar.

bdgeorge
bdgeorge  •  17 Octombrie 2011, 18:55
Postat de andy_1950 pe 17 Octombrie 2011, 18:26

Comisia de etica: un mincinos notoriu si dovedit- theodorescu, un general care nu a facut armata, agramat dovedit - iordanescu; un cantaret fara talent, plagiator dovedit - bitman; un fost ziarist, ofiter de securitate, boanchis. Etica !! E-ti-ca. Va rog nu ma cenzurati, am dovezi.

ia adu tu nioste dovezi ..mai specialistule..pai te compari tu cu Theodorescu...Bitman plagiator??? si fara talent(de aia a vandut milioane de albume ca nu are talent)de Iordanescu nu comentez ai dreptae

bdgeorge
bdgeorge  •  17 Octombrie 2011, 18:51

F bine..nu conteaza cine sesiseaza important sa-si faca treaba ETIC..Gigi trebuie sa vina cu dovezi in sprijinul celor spuse(apropos de drogurile din zarzavat) si dca nu poate sa probeze sa fie EXCLUS pe viata din fenomenul fotbal..daca comisia asta ar lucra cu adevarat atunci in max 5-6 luni ar exista numai oameni decenti in fotbalul romanesc..ar zbura si Dragomir si becalii (aici ma refer la toti nu numaI Gigi) si mititei si porumboi si memei si mariusica stan si borcica si rachita si jabba de la timisoara si dinulica de la vama ar fii cu adevarat frumos..dar este doar praf in ochi nu va lucra niciodata aceasta comisie si nu stiu ce putere are (decizionala sau numai consultativa??)

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  17 Octombrie 2011, 18:33

nu ne mai mira nimic la i-di-o-tul de sandu,asteptam doar ziua cand va trece in spatele gratiilor.dar cine stie cand va fi asta,avand in vedere unde a ajuns romania.un popor adormit,si care s-a mai culcat si beat,asa ca si daca s-ar trezi acum ar fi mahmur!

andy_1950
andy_1950  •  17 Octombrie 2011, 18:26

Comisia de etica: un mincinos notoriu si dovedit- theodorescu, un general care nu a facut armata, agramat dovedit - iordanescu; un cantaret fara talent, plagiator dovedit - bitman; un fost ziarist, ofiter de securitate, boanchis. Etica !! E-ti-ca. Va rog nu ma cenzurati, am dovezi.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  17 Octombrie 2011, 18:25

Ce avem noi aici? O nouă Comisie independentă la dispoziţia Naşului! si ytrbuiua continuat ..asa trebuia sa sune titlul :Ce avem noi aici? O nouă Comisie independentă la dispoziţia Naşului! si a stelei!

spartandinamovist
spartandinamovist  •  17 Octombrie 2011, 18:22

comisia asta e facuta sa yina departe declaratiile dinamovistilor,timisoarei,rapidului si celortlalte cluburi atunci cind sint dezavantajate ...e cum sar zice lupul critica oile si ia decizia care nu be cuminte ....se vede clar ca e facuta pro steaua aceasta comisie ...cum de altfel sint toate dar in componenta au mai putini stelisti ,la comisia asta de etica e 80% compusa de stelisti ...sa vedem acum daca boantis o sa fie corect ..becali la jignit mereu cai betiv

boeru_cornel
boeru_cornel  •  17 Octombrie 2011, 17:44

Si ma rog aceasta comisie cum ii pedepseste pe cei care sunt vinovati ??!! Cu suspendare ???!!!! Ce suspendare ????? De cate ori a fost suspendat Becali , SI ???!!! In astfel de cazuri trebuie sa fie date amenzi usturatoare si ....INATACABILE ! Numai asa se va termina cu balacareala asta intre primatele din fotbal !!! P.S Si cine ma rog sa sesizeze in cazul de fata ?! 3 din cei patru sunt sau au fost prieteni cu G.Becali ! Asa ca.....

krystyan001
krystyan001  •  17 Octombrie 2011, 17:35
Postat de dac.impielitzat pe 17 Octombrie 2011, 16:11

heheheeeeeeeeeee, taaaaaaaaaare frumos. sa vedem noi acum cam care o sa fie sanctiunile aduse europarlamentarului :)

iti spun eu, 0

sprinjeanul
sprinjeanul  •  17 Octombrie 2011, 16:50

buna si gluma asta cu comisia,dar cam nesarata .cum credeti ca se v-a lua masuri impotriva lui gigi,daca in componenta acestei comisii sunt majoritatea cu steaua?comisia aceasta trebuie sa dispara urgent,n-are obiectivitate.

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează