GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARIURI

Cel mai ghinionist parior: a ratat 15.395 lire sterline din cauza unui singur gol marcat în minutul 90+6 în Premier League!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 19:52

Un parior din Anglia trăiește cea mai mare dezamăgire: tocmai a ratat un premiu fabulos de 15.395 lire sterline (aproape 18.000 euro) după ce a făcut un bilet unde a mizat pe victoriile în deplasare ale tuturor echipelor care au jucat azi în Anglia, de la ora 17:00.

În etapa din acest weekend s-au disputat astăzi, la ora 17:00, 6 meciuri, iar un parior a „riscat” 10 lire sterline pentru un bilet în care a bifat doar victorii în deplasare.

Astfel, acesta a pariat pe victoriile cumulate ale lui Wolves, Leicester, Liverpool, Norwich, Burnley și Southampton. Primele cinci au câștigat pe linie, însă Southampton a ratat victoria în minutul 90+6, după ce a primit gol de la Lacazette (Arsenal), scor final 2-2.

Fără acest gol, pariorul ar fi fost mai bogat cu 18.000 de euro în acest moment!

Iată biletul pus la pariuri:

Cel mai ghinionist parior: a ratat 15.395 lire sterline din cauza unui singur gol marcat în minutul 90+6 în Premier League!

Citește și:

CULMEA NESIMȚIRII! A câștigat două milioane de euro la blackjack, iar casa de pariuri REFUZĂ să îi dea banii!

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează