GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Cele mai amuzante replici ale femeilor

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Gsp.ro i-a provocat pe microbişti să spună care sînt cele mai haioase discuţiile pe care le-au avut în timpul meciurilor cu soţiile sau prietenele lor

Dialogurile între femei şi bărbaţi în timpul meciurlilor de fotbal sînt mai mult decît spumoase. Microbiştii au fost invitaţi de gsp.ro să reproducă replicile cele mai amuzante pe care le-au primit de la neveste sau de la prietene. S-au adunat peste 300 de mesaje, carfe de care mai haioase, de la "abonamentul la Boom e 8 euro? O să-l ai cînd o să fim plătiţi în euro!" pînă la "ai tăi or să fie eliminaţi, nu te mai agita aşa", la 2-0 pentru Steaua în returul cu Middlesbrough.
Mama către mine: "Parcă eşti apucat. Vineri te uiţi de plictiseală la meci, sîmbătă că joacă nu ştiu cine, duminică e iar meci şi joacă altcineva. După asta, luni, marţi şi miercuri comentezi cu frati-tu toate fazele. De joi începi să faci planuri pentru vineri. Voi nu aveţi de învăţat?"
oricare

Ea: "Iar s-au schimbat porţile? Mamă, ce mă enervează cînd fac asta!"
DaJkl

I-am zis soţiei: "Uite, în etapa a doua mă încurci. Vrei să mergem la maică-ta şi băieţii joacă la Mioveni". Ea: "Atunci o să o mut pe mama la Mioveni"

gaby_dog

La un Steaua - Dinamo se prezentau jucatorii. Eram în galeria Stelei cu prietena şi cînd l-a prezentat pe Florentin Dumitru, ea a strigat "Petreeee!"
gino322

Soţia mea: "De ce nu îl dă Becali afară pe Neşu? Ăştia nu văd ce păr are în cap?"
Maradona

Ea: "Ai mai văzut meciul ăsta, nu?". Eu: "Nu, că e în direct". Ea: "Ba l-ai mai văzut! Uite, Dică are tot tricoul ăla".
Parampam

Liverpool-Inter, minutul 80. Eu: "Forza ragazzi! Încă puţin şi ieşim bine din coşmarul ăsta!" Ea: "Cine îl tunde oare pe Chivu?".

Cristina către mine: "De ce te uiţi şi la campionatul nostru? Ăştia aleargă mai încet decît ăia din străinătate"
tony

Pe stadion. După vreo 25 de minute din joc, ea: "Ce verde e terenul!". Soţia, tot la un meci pe stadion: "De ce nu comentează nimeni meciul?!"
forzzagruia

Jucau Barca şi Liverpool. Belamy dă gol, Valdes scoate mingea din poartă, revine un jucător al englezilor şi o trimite iar în plasă. Prietena: "Se pun două goluri?"
adrian

Ea: "Cînd e publicitate dai pe Acasă?"
maxea

Prietena: "La ce echipă joacă Doroftei? La Dinamo, nu?"

arpy

"De ce te uiţi la Dinamo-Rapid dacă tu ţii cu Steaua?"

cristian

La "sfertul" din Cupa UEFA Steaua - Rapid, întrebarea ei: "Dar de ce nu sînt şi ăştia patrioţi să facă egal, să se califice amîndouă echipele?"

gigel baros

Era un teren cu mocirlă şi ea mă-ntreabă: "Cum pot juca aşa murdari?"
Siedir

Villarreal - Fiorentina. Îl vede pe Mutu şi mă întreabă mirată: "Da' Mutu nu joacă la România?"

redDog

Cea mai tare am auzit-o de mult pe o terasa. Ea: "Dacă ştia că vine aşa de tare mingea, portarul ăla de ce nu s-a ferit? Euu cred că avea timp"
De nu intra aici

Sora mea, tot auzind în timpul meciului "arbitrul i-a dat , arbitrul i-a dat cartonaş roşu", mă întreabă: "Auzi, dar cîte cartonaşe are arbitrul ăsta la el?"
gurita_kan

Mama către mine: "Sper să nu mor cînd are UTA meci, că tu amîni înmormîntarea!"
ionutz

Cînd Nuova Guardia îi cerea lui Giovanni Becali demisia, o prietenă bună m-a întrebat: "De ce vrei să plece Giovanni ăsta? Nu joacă bine?"
miki

La 1-0, Craiova-Dinamo, "Hai, că ai văzut destul!"

geor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
 •  15 Mai 2008, 10:20

Pun pariu ca unele fete sunt mult mai prezente pe stadion si mai bine pregatite la materia "SPortul rege" decat multi dintre voi...asa ca mai lasati-o balta.

 •  24 Februarie 2008, 20:39

cica nevasta-mea (fata de fotbalist): Bai, ce pumn i-as da lu DEDEMAN ala de la Poli Iasi" ... ala fiind Balba

 •  23 Februarie 2008, 20:28

Daniel(eu) dupa Rapid-U cluj 2-1: MAMA suntem pe 5!!! ea: 5 din cate??

Vezi toate comentariile (48)
Comentează