GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURVIVOR

Cine s-ar fi dat la Zmărăndescu la Survivor: „Nu mi-am dat seama dacă glumește sau o spune serios”

Cătălin Zmărăndescu, într-un moment de virtuozitate la Survivor România / Sursă foto: Instagram +28   FOTO
Cătălin Zmărăndescu, într-un moment de virtuozitate la Survivor România / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 07:50 / Actualizat joi, 31 martie 2022 07:57

Cătălin Zmărăndescu (49 de ani), revenit în țară după intensa experiență de la „Survivor România”, a fost luat la întrebări de Cătălin Măruță pe marginea aventurii sale din Republica Dominicană.

Fostul luptător a făcut dezvăluiri inedite despre unele întâmplări mai puțin cunoscute petrecute la Survivor, în special în echipa „Faimoșilor”. Măruță l-a întrebat pe Zmărăndescu dacă au existat relații intime între concurenți, dar și dacă a primit avansuri din partea cuiva.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali recunoaște, în glumă, că a fost ținta unor priviri curioase ale lui Emil Rengle.

Cătălin Zmărăndescu: „Singurele avansuri au venit din partea lui Emil Rengle”

„La un moment dat, a fost o discuție: Marian Drăgulescu și Elena Chiriac. Au fost acuzați de chestia asta. Vă spun clar: n-aveau cum să facă lucrul ăsta pentru că erau în cort cu mine. Marian Drăgulescu geme în somn”

Singurele avansuri, recunosc, au venit din partea lui Emil Rengle. A început așa: «Zmără, ce bine arăți de când ai slăbit. Mă uit la tine dimineața, când te speli» Emil e un tip care nu știi dacă glumește sau vorbește serios”, a mărturisit fostul luptător, în timpul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.  

Cum și-a săpat Zmărăndescu „groapa” la Survivor » Scandalul cu Drăgulescu i-a asigurat nominalizarea: „Arunci ca o fetiță!”
SURVIVOR
Cum și-a săpat Zmărăndescu „groapa” la Survivor » Scandalul cu Drăgulescu i-a asigurat nominalizarea: „Arunci ca o fetiță!”

Cătălin Zmărăndescu s-a transformat la Survivor

Cătălin Zmărăndescu a plecat din România având 114 kilograme. La Survivor, fostul luptător a slăbit enorm: „Nu știu dacă mai am 90”.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat în Consiliul de pe 22 martie din competiția Survivor România 2022, la două luni și jumătate de la prima probă. Perioada sa petrecută în Republica Dominicană a avut un impact uriaș asupra fizicului acestuia.

Fostul luptător de MMA a slăbit enorm de la plecarea în Dominicană și momentul în care a fost eliminat, chiar el dezvăluind în timpul concursului de scăderea sa foarte mare în greutate.

„Când am plecat de acasă credeam că totul este o joacă. Am plecat cu 114 kilograme și acum nu știu dacă mai am 90. E chiar greu și vă spune un om care știe ce este greul!”, spunea Zmărăndescu în consiliul din 6 martie.

Cătălin Zmărăndescu, în prima zi de Survivor
+24 FOTO

Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la Survivor pe 22 martie

După mai bine de două luni petrecute în Republica Dominicană, publicul a decis să-l trimită acasă pe Zmărăndescu. Decizia a luat prin surprindere ceilalți concurenți. „Mi s-a zbârlit pielea, ești nebun?!”, a reacționat Alexandru Nedelcu de la „Războinici”, fost fotbalist.

Nici Laura Giurcanu de la „Faimoși” nu se aștepta la un astfel de deznodământ. „What the f*ck?!”, a zis aceasta în timp ce se uita la colega ei Elena.

Deși a avut mai multe conflicte de-a lungul emisiunii cu „Războinicii”, Zmărăndescu a fost primul eliminat care a mers la final să-i salute pe toți concurenții din cele două triburi.

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini cu Cătălin Zmărăndescu la Survivor

Cătălin Zmărăndescu, în prima zi de Survivor
+24 FOTO
  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

VIDEO Roxana Ciuhulescu despre scandalul cu Zmărăndescu de la Survivor: „În viața mai simpatii, antipatii, nu te poți înțelege cu toată lumea”

Citește și alte știri despre Survivor:

Cum și-a săpat Zmărăndescu „groapa” la Survivor » Scandalul cu Drăgulescu i-a asigurat nominalizarea: „Arunci ca o fetiță!”

Câți bani a câștigat Zmărăndescu la Survivor » De aproape 5 ori mai mult decât Tavi Popescu la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close