GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ROMÂNIA

FOTO Cât a putut să slăbească Cătălin Zmărăndescu în 10 săptămâni la Survivor

Cătălin Zmărăndescu +28   FOTO
Cătălin Zmărăndescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 21:26 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 21:34

Cătălin Zmărăndescu, 49 de ani, a părăsit competiția Survivor România aseară. Acesta a plecat din Republica Dominicană total transformat, după 10 săptămâni petrecute în concurs.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat în Consiliul de pe 22 martie din competiția Survivor România 2022, la două luni și jumătate de la prima probă. Perioada sa petrecută în Republica Dominicană a avut un impac uriaș asupra fizicului acestuia. 

Fostul luptător de MMA a slăbit enorm de la plecarea în Dominicană și momentul în care a fost eliminat, chiar el dezvăluind în timpul concursului de scăderea sa foarte mare în greutate.

„Când am plecat de acasă credeam că totul este o joacă. Am plecat cu 114 kilograme și acum nu știu dacă mai am 90. E chiar greu și vă spune un om care știe ce este greul!”, spunea Zmărăndescu în consiliul din 6 martie.

Zmărăndescu a avut dreptate, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos, acesta a avut parte de o transformare serioasă în ultimele 10 săptămâni.

FOTO Cum a slăbit Cătălin Zmărăndescu pe parcursul Survivor România

Cătălin Zmărăndescu, în prima zi de Survivor
+24 FOTO

Mâncare ai doar dacă câștigi, în primele zile 11 sau 12 zile acolo am mâncat nouă linguri de orez. În 21 de zile am slăbit 10 kilograme. Este extrem, totul este la extrem! 
- Robert Niță, la Pro X

Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la Survivor

Eliminarea a surprins pentru că Zmărăndescu era considerat unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa „Faimoșilor”, contribuind aproape la fiecare joc cu cel puțin un punct. Fostul luptător de MMA a fost însă implicat și în multe certuri dure cu colegii de echipă, dar și cu rivalii. 

Deși a avut mai multe conflicte de-a lungul emisiunii cu „Războinicii”, Zmărăndescu a fost primul eliminat care a mers la final să-i salute pe toți concurenții din cele două triburi. 

În pericol de eliminare se mai aflau TJ Miles (influencer) și Mariana Fica (atletă). La Survivor, echipa care pierde Jocul pentru Imunitate trebuie să nominalizeze 3 concurenți pentru eliminare. Pleacă acasă cel care primește cele mai puține voturi din partea publicului.

Cătălin Zmărăndescu, după eliminarea de la Survivor: „Am fost și rămân singur”

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. 

Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile. Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor. Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. 

Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”, a fost reacția lui Zmărăndescu.

Citește și: 

Robert Niță, despre cât a câștigat la Survivor: „Da, m-am dus și pentru bani. Am tras lozul câștigător”

Copos și Șumudică, „ceruți” la Survivor România: „Vai de capul meu, i-ar mânca pe pâine pe ăia!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gago747
gago747  •  24 Martie 2022, 14:31

"Zmărăndescule, rupe-i capul!" vorba lu' Neajiji de la Mondenii.

ripensistu
ripensistu  •  24 Martie 2022, 12:14

O emisiune cocalara cu invitati cocalari.

tataika
tataika  •  24 Martie 2022, 03:52

Gata, ba, ajunge cu participanți cu cazier judiciar, condamnați penal definitiv. N-aveti alții?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează