GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2022

EXCLUSIV / VIDEO Copos și Șumudică, „ceruți” la Survivor România: „Vai de capul meu, i-ar mânca pe pâine pe ăia!”

Marius Șumudică // foto: Cristi Preda
Marius Șumudică // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 12:39 / Actualizat joi, 17 martie 2022 13:11

Robert Niță (44 de ani), fost atacant la Rapid și concurent la Survivor, a numit două personaje din fotbalul românesc care s-ar încadra în peisajul din Dominicană: George Copos și Marius Șumudică. 

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Robert Niță, parte din echipa „Faimoșilor” la Survivor România 2022, a părăsit competiția din Dominicană la 3 săptămâni după start. Acum, la GSP Live, a numit doi foști colaboratori de-ai săi care s-ar încadra perfect în peisajul Survivor. 

„Caterinca lui Marius Șumudică i-ar ține în viață pe ăia la Survivor”

Întrebat ce om din fotbal ar vedea la Survivor, Niță nu a stat pe gânduri și l-a numit pe Marius Șumudică, cu care a fost coechipier la Rapid în sezonul 2001/2002:

„Vai de capul meu, i-ar mânca pe pâine pe ăia! Șumi e și fumător, din ce știu. Ar fuma bețe. În prima săptămână, caterinca lui Șumi i-ar ține în viață pe ăia!

Cred că ar fi fost spectacol cu Șumudică! E un om care a simțit un anumit confort ca jucător, ca antrenor. Să te vezi acolo pe jos... Șumudică nu e ăla care să tacă, cred că i-ar lua pe ăia... am auzi numai bip-uri! Foamea scoate ce e mai urât din om, te aduce în stare”, a spus Niță la GSP Live. 

George Copos, patronul ideal de la Survivor 

Dacă pe Marius Șumudică îl vede a fi concurentul ideal, Niță consideră că George Copos, fostul finanțator de la Rapid, cunoscut pentru zgârcenia sa, ar fi potrivit ca boss al show-ului din Dominicană.

„Cred că îi făcea pe ăia să îi dea 100 de grame de orez înapoi (n.r. - concurenții mai primesc orez la capătul jocurilor de recompensă). Ar zice: «băieți, orez alb pentru zile negre»”. 

Primele 21 de zile sunt groaznice, toată lumea o spune. Asta este perioada în care organismul se resetează, iese din starea de alarmă și se obișnuiește să funcționeze cu mult mai puțin, cu ce îi dai. 

Ai niște amețeli când te ridici de pe placajul ăla... se învârte totul cu tine. Eu mă ridicam și mă puneam cu mâinile pe genunchi, așteptam să mă echilibrez puțin, să nu mai văd negru. E nasol!

Am fost mulțumit cu ce mi s-a propus. Da, m-am dus pentru bani și să trăiesc experiența.

- Robert Niță 

Citește mai multe știri de actualitate: 

Antrenorul român care a uluit Liga 1 și-a luat cetățenia maghiară: „Sunt fan Viktor Orban, jos pălăria!”

Rapid a confirmat data inaugurării noului stadion Giulești: „Meci cu frații noștri” + Avertisment: „Sigur veți fi suspendați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  17 Martie 2022, 22:23

Respect Robert Niță!!!

960663204009326
Constantin Ciprian  •  17 Martie 2022, 20:13

ASTA-I SPIRITU VOSTRU BA!!! facem minim si ne "uschim" acasa!!! ...ma basi-si!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close