GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

Ciprian Marica a devenit ambasadorul Neymar Jr's Five în România

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 00:00

"Pasiunea pentru fotbal am descoperit-o pe vremea când eram copil și mă jucam în spatele blocului. Au fost momente frumoase, când cel care avea mingea își alegea echipa cu cei mai buni jucători.

Acesta era și personajul principal, pentru că dacă pierdea echipa lui sau se supăra, își lua mingea și pleca acasă. Și, astfel rămâneam fără obiectul principal al distracției.

Tot atunci am descoperit bucuria de a juca fotbal alături de prieteni, dar și emoțiile pe care acest joc mi le-a oferit din copilărie și până în acest moment," a spus Ciprian Marica, ambasadorul celei mai inedite competiții de fotbal 5-la-5, Neymar Jr's Five, care revine în România pentru al doilea an.

Seria etapelor de calificări va începe în București, pe 1 aprilie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează