GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Ciprian Marica și lista lui de cuceriri » S-a iubit cu Gina Pistol și Ilinca Vandici, iar pe ultima ar fi înșelat-o: „Da, și eu am pățit asta”

Ilinca Vandici a fost într-o relație cu Ciprian Marica. Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici +33   FOTO
Ilinca Vandici a fost într-o relație cu Ciprian Marica. Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 22:09 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 17:54

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al naționalei României, a apărut într-un videoclip comprimițător în care o aventură petrecută între el și Ana Muntean (VIDEO AICI) e dată în vileag chiar de către soțul acesteia. 

  • În prezent, Ciprian Marica se află într-o relație cu Ioana Marcu, cu care trăiește o poveste de dragoste ce durează de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii.
  • De-a lungul carierei, Marica a avut reputația unui adevărat cuceritor. S-a iubit, printre altele, cu vedetele Gina Pistol și Ilinca Vandici, iar relația cu ultima nu s-a terminat chiar amiabil. 
Ilinca Vandici
Ilinca Vandici
+29 FOTO

Potrivit avantaje.ro, Ilinca Vandici lăsa de înțeles într-un interviu acordat în 2019 că a fost înșelată de Marica: 

„Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă. Însă acum simt că voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac. Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?»”, spunea Ilinca Vandici anul trecut, conform sursei citate.

VIDEO. Ciprian Marica: „Suntem un popor de trădători”

Citește și alte știri pe acest subiect:

VIDEO Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Bad timing, Ciprian... Marica, primul mesaj după clipul cu el prins în hotel cu nevasta altuia: „Cum vă permiteți, trădătorilor? Eu am luptat pentru Romania cu armele mele!”

Reacții geniale la episodul cu Ciprian Marica prins la amantă: „Gol în deplasare, ești favorit” / „Cel mai lung meci al tău” / „Morala? Scoate cheia din ușă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bazinga
bazinga  •  30 Aprilie 2020, 12:59

Vandici plus Marica= dublu zero ca intelect!

bion200
bion200  •  30 Aprilie 2020, 02:44

Cam pepenaș geto-dacul.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  30 Aprilie 2020, 00:56

Banii lui au cucerit,nu el!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close