GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INFARCT

Clipe grele pentru cel mai căutat român de Interpol! A suferit un infarct și este în stare gravă în Dubai

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2015 11:15

Omul de afaceri Florian Walter este spitalizat, în stare gravă, după ce a făcut infarct în Dubai, anunță Enațional.ro.

Fostul patron al celor de la Universitatea Cluj a fost dat în urmărire generală din 20 mai, însă se află în Emiratele Arabe, țară cu care România nu are semnat acord de extrădare.

Despre acesta se spunea că s-ar fi aflat prin Cupa, Republica Dominicană și chiar Columbia, dar el locuiește în Dubai: "Au vrut să mă omoare, puteam fi mort la ora asta", spunea Walter pentru sursa citată în urmă cu cîteva luni.

"Nu pot să vin în România! De ce să mor în România? Sper să-mi văd fiica", a mai zis Walter.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
537719023044728
Cristian Stefan  •  13 Octombrie 2015, 01:52

Vai, vai, vai, inca unul care da in damblageala, cand este la un pas de MITITICA! Sau de Beciul Domnesc, cum ii se mai zice...

valiro
valiro  •  12 Octombrie 2015, 12:09

Walter, macar trimite bani si achita datoriile catre cei la care ai datorii. Ai avut angajati pe care nu i-ai platit, etc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează