GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE SAVORIA

Compania Smart Food Solutions inaugureaza cea mai modernă fabrică de pîine

Savoria Pîine
Savoria Pîine

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 15:28

Azi, 23 februarie, compania Smart Food Solutions inaugureaza in comuna Floresti, judetul Prahova, cea mai moderna fabrica de paine feliata si ambalata, de tip toast, din Europa de Est.

Proiectul a demarat in anul 2008, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la 8 milioane de euro. Constructia, demarata in august 2008 si finalizata in septembrie 2010, se intinde pe o suprafata de 3.800 mp si are implemetata o linie de productie de ultima generatie, cu capacitatea de 25 tone/24 ore, complet automatizata.

Produsele fabricii, dezvoltate sub brandul SAVORIA, se gasesc pe piata din toamna anului trecut in 8 sortimente: Savoria Toast Fin, Savoria Toast Kornfit, Savoria Panzucca, Savoria Toast cu Germeni de Grau, Savoria Toast cu Secara, Savoria Toast Integral, Savoria Toast du Midi si Savoria Toast Bio 4 Corn.

Retetele ce stau la baza painii au fost dezvoltate impreuna cu cei mai mari si importanti producatori de ingrediente pentru panificatie din lume.Produsele din brandul SAVORIA sunt destinate tuturor consumatorilor care doresc o alimentatie sanatoasa. Toate cele 8 sortimente contin ingrediente de calitate, nu contin E-uri si, implicit, sunt fara conservanti. In plus, acestea contin elemente esentiale pentru organismul uman: calciu, fibre, fosfor, vitamine si minerale, antioxidanţi, Omega 3.
Productia se bazeaza pe sistemele moderne de management al calitatii avand implementate toate standardele in vigoare in domeniul sigurantei alimentului.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează