GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REACȚIE

Corina Caciuc o amenință pe Anamaria Prodan: „Nu-ți permit!” » Reghecampf îi stă alături: „Te iubesc! Nimic nu ne poate despărți”

Sursa FOTO: revista Fanatik
Sursa FOTO: revista Fanatik

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 18:41 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 19:21

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au oferite primele declarații publice la comun, în calitate de cuplu. Cei doi și-au făcut declarații de dragoste și au avut mesaje clare pentru Anamaria Prodan. 

Corina Caciuc a fost victima unor atacuri constante din partea Anamariei Prodan. Impresara a acuzat-o că ar fi provocat despărțirea dintre ea și Laurențiu Reghecampf. 

Pentru prima dată, Corina a oferit o replică. „Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a spus Corina Caciuc în revista Fanatik.

Familia Reghecampf, contre la miezul nopții! Reghe a intervenit la TV + Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa soțului
DISPUTĂ
Familia Reghecampf, contre la miezul nopții! Reghe a intervenit la TV + Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa soțului

Reghecampf și iubita Corina, amenințări pentru Anamaria Prodan 

Corina a continuat subiectul și a trecut la amenințări. Spune că nu mai este dispusă să accepte niciun atac la persoană: „Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui - și nu doresc să nominalizez pe cineva anume - să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”.

Reghecampf, în rol de partener protector: „O voi apăra pe Corina de toate atacurile!”

Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova s-a transformat într-un partener protector când au fost aduse în discuție atacurile recente: „Nu fac cinste nimănui, nu numai în cazul Corinei. Corina cunoaște faptul că sunt alături de ea și că oricând o voi proteja, îmi voi proteja familia! Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!”.

Reghcampf a încheiat interviul acordat cu ocazia Crăciunului, într-un cadru de sărbătoare, cu o declarație de dragoste pentru Corina, femeia care îi va dărui în scurt timp un copil: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc. N-aș schimba absolut nimic”.

Citește și alte știri despre Laurențiu Reghecampf: 

Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurenţiu Reghecampf! „Am depus două plângeri penale! S-a speriat”

Când s-a lăsat de antrenorat Reghecampf?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
133332255811839
Mihaela Ionescu  •  28 Decembrie 2021, 08:55

Ce poveste urata..ce atitudine de barbat imatur..El n a fost in stare sa protejeze nici una din familiile de pana acum, nici sa si asume anumite gesturi..mimic.Ce sa prorejezi cand esti tu de protejat?! El vede doar clipa prezenta, este un om modern...copilul lui cu Anamaria,familia lui de acum cateva luni(un trecut mult prea indepartat..????)nu mai conteaza ..fuse si se fuse, nici n a existat, pare.Aaa. .ACUM..acum e altceva..????e ..ceva cu totul altfel,mai bun,mai frumos,mai special..asta da,merita protejat.Ce mult o sa se caiasca.

1990438064471200
Liana Alexandroiu  •  26 Decembrie 2021, 14:59

Nu apar pe niciuna, nu l apar pe Reghe! Dar voi,barbatii credeti ca e normal sa parasesti o femeie pentru una mai tanara?! Voua cum v ar fi?! Intreb pentru mine! Multumesc!

hahaha
hahaha  •  23 Decembrie 2021, 10:06
Postat de romeverest pe 22 Decembrie 2021, 22:07

Sa vezi acum atacuri prin ziare si pe la televiziunea aia de doi lei din partea lui Woody Woodpecker !! Fiinta nu suporta sa fie parasita si inlocuita cu o alta femeie mai tanara si mai frumoasa decat ea !!

***, *** prin toate ziarele kitsch-oase (printre care și GSPeste), nu știe ce să mai inventeze și cum să se mai bage în seamă. Pe lângă că a fost părăsită, a realizat și că e uzată și terminată.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează