GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

Cornel Dinu a dat de gol un șef dinamovist: "A cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu un manechin care a fost cu Ruud Gullit"

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 12:53

Cornel Dinu a acordat în urmă cu câteva zile un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a făcut mai multe dezvăluiri incendiare, una dintre acestea fiind probabil despre Cristi Borcea, fost acționar dinamovist.

„Mister” a dezvăluit că, după transferul lui Adrian Mutu la Inter Milano, un reprezentant al clubului Dinamo a cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu un manechin.

„Alt lucru interesant pe care mi l-a mai comunicat prietenul meu a fost că unul dintre cei doi reprezentanți ai clubului Dinamo care au fost la Milano a cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu un manechin care a fost cu Ruud Gullit înainte. SISDE (n.r. SRI-ul italian) a filmat și înregistrat paranghelia”, a spus Cornel Dinu pentru GSP.ro.

Citește tot interviul cu Cornel Dinu:

EXCLUSIV Cum au dispărut 4,5 milioane $ de la Dinamo » Cornel Dinu face dezvăluiri-ȘOC din culisele transferului lui Mutu la Inter: "Becali i-a trimis soției mele 100.000 $ din banii ăia dubioși. Știa că eu nu primesc"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
marius.bxl
marius.bxl  •  14 Ianuarie 2019, 22:01

Ala care a chetuit 100.000€ *** in 2 zile,platea salariu minim pe economie la muncitorii din romania,tot timpul.*** de capitalisti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  14 Ianuarie 2019, 20:23

Adica el nu isi primea"dreptul"de la fratii Becali?!Tocmai el?S-o creada papagalii!Dar pe Mutu de ce nu-l baga sa joace?Una,pentru ca scouterii de la Inter erau trimisi de Mircea Lucescu, iar invidiosul Dinu il sabota,doi ca sa arate ca el e "jupanul" si nu in ultimul rand, ca el nu suferea sa apara si alti jucatori mari la Dinamo!Din invidie si din egoism!

reddogsv
reddogsv  •  14 Ianuarie 2019, 15:00

Articol vechi repetat papagaliceste din lipsa de inspiratie.......Blocati-ma!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează