GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SALARII

Cornel Dinu face dezvăluiri spectaculoase » Ce sume câștigau fotbaliștii în perioada comunistă: „Luau mai mult decât Ceaușescu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 11:01

Cornel Dinu (71 de ani), legenda clubului Dinamo, a vorbit despre ce salarii primeau fotbaliștii români în perioada regimului comunist.

„Un jucător de la Steaua sau de la Dinamo câştiga pe lună în anii aceia de două-trei ori mai mult decât Ceauşescu şi ceilalţi conducători ai ţării. Am prins şi eu perioada.

Deci Ceauşescu avea 10.000 şi ceva salariu, iar un fotbalist de la Steaua sau de la Dinamo lua 20.000 - 30.000 de lei pe lună”, a declarat Dinu, conform TV Telekom Sport.

53 de goluriîn 454 de meciuri a marcat Dinu în Liga 1, all-time. Toate pentru Dinamo

2 titluride campion cu Dinamo are antrenorul Dinu în palmares

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Iulian Chiriță, povești TERIFIANTE din închisoarea din Spania: „Și-au bătut joc de mine. M-au ținut în pârnaie ca pe un câine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  14 Noiembrie 2019, 01:20

Ati verificat? Vedeti ca d-l Dinu ori v a pus la incercare ori vrea sa se acopere ptr. eventualele "derapaje". Era greu un telefon lui M.Lucescu, Camataru, Dudu Georgescu, Multescu sau P.Iordanescu, Piturca, Balint, Stoica, Lacatus...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează