GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Cornel Penescu a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 11:47

Omul de afaceri Cornel Penescu, fostul patron al celor de la FC Argeş, a fost condamnat definitiv, miercuri, de instanţa supremă, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, iar fostul director al Pic Gheorghiţă Pieca a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul "mită la Garda Financiară".

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au admis recursul procurorilor DNA împotriva deciziei din 5 decembrie 2012 a Curţii de Apel Bucureşti, care i-a condamnat pe Cornel Penescu şi Gheorghiţă Pieca la cinci luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi i-a achitat pentru fals intelectual şi, respectiv, instigare la această infracţiune.

Instanţa supremă a majorat pedeapsa primită de Gheorghe Cornel Penescu de la cinci luni de închisoare cu suspendare la doi ani şi şase luni de închisoare.

Gheorghiţă Pieca a fost condamnat de judecătorii ICCJ la doi ani de închisoare, iar Nicuşor Liviu Mîrţoiu şi Iulian Popescu, foşti comisari superior la Garda Financiară - Secţia Argeş, au primit pedepse de cîte trei ani de închisoare.

Sursa: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
icstream
icstream  •  16 Octombrie 2013, 19:46
Postat de icstream pe 16 Octombrie 2013, 19:45

ÎCCJ = Înalții Corupți din Curtea Înaltă

lol, pardon... Înalții Corupți din Curtea de Justitie

icstream
icstream  •  16 Octombrie 2013, 19:45

ÎCCJ = Înalții Corupți din Curtea Înaltă

gabitzu01
gabitzu01  •  16 Octombrie 2013, 14:46
Postat de gymd pe 16 Octombrie 2013, 14:18

poate preia inapoi FC Arges, akum ca a scapat de puscarie, zik si eu, sper sa revina FC Arges, ca doamne ce echipa frumoasa am pierdut

El nu a scapat de puscarie. Este deja in puscarie unde a primit pedeapsa cu executare, si va ramane acolo. Acesta pedeapsa data cu suspendare este in alt dosar, nu inseamna ca influenteaza pedeapsa data cu executare.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close