FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Liga 1, întreruptă de coronavirus » Edi Iordănescu: „Este o chestiune de timp”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 18:01

FRF a suspendat competițiile de fotbal din România, inclusiv Liga 1, până pe 31 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, e de părere că inevitabilul se va produce și că vor apărea cazuri de coronavirus în Liga 1. 

„Toţi iubim acest fenomen, toţi trăim cu intensitate, dar cred că primează sănătatea. Cred că este o chestiune de timp până ne vom trezi cu un caz şi în fotbal pentru că este un sport de contact. Zilele astea am fost contactat de cel puţin 4-5 conducători din fotbalul românesc şi am fost întrebat care este părerea mea”,  a declarat Iordănescu într-o conferință de presă. 

Fotbaliști bolnavi în marile campionate

Dacă în Liga 1 nu a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu COVID-19, în celelalte campionate europene situația nu e la fel de fericită. Fundașul Timo Hübers (23 de ani), de la Hannover 96, liga secundă din Germania, a fost primul nume important de pe harta fotbalului. A urmat confimarea coronavirusului în cazul lui Daniel Rugani (25 de ani), fundașul lui Juventus. Presa din Anglia susține, fără a da nume, că trei fotbaliști ai lui Leicester sunt bolnavi în acest moment. 

Vezi și: 

1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 

5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 

6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

+27 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează