GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Ilie Năstase a comentat imaginile cu sportivii de la CS Dinamo trimiși la ordine: „Accept și eu dacă mă cheamă Armata, dar doar ca șef”

Ilie Năstase. foto: Guliver/Getty Images
Ilie Năstase. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 17:01

COVID-19. Ilie Năstase (73 de ani), fostul mare tenismen român, a dezvăluit cum își petrece perioada din timpul pandemiei de coronavirus. 

„Nasty” spune că face exerciții în casă, iar cumpărăturile sunt făcute de către soția sa. „Eu merg doar pe bicicletă, pentru că mi-a suspendat Poliția carnetul pe doi ani, dar conduce soția mea.

Am mai și căzut de pe bicicletă, dar n-am pățit nimic. Eu stau în mașină, o aștept pe soția mea când merge la cumpărături. Pe ea o opresc și o întreabă polițiștii, pe mine mă văd așa, mai bătrân, mâine-poimâine fac 75 de ani, și nu mă întreabă nimic, mă lasă în pace. Eu am cu ce să-mi ocup timpul, fac curățenie prin casă, fac curățenie în toată curtea”, a spus Năstase.

74 de aniva împlini Ilie Năstase pe 19 iulie

Ilie Năstase: „Accept dacă mă cheamă Armata, dar doar dintr-o postură de șef”

Fostul tenismen, totodată general al Armatei Române, a văzut imaginile cu sportivii de la CS Dinamo trimiși pe stradă, la ordine, și glumește.

„I-am văzut și pe cei de la Dinamo, detașați pe stradă, cu echipajele de Poliție. Dacă mă cheamă și pe mine Armata, o să accept! Dar doar dintr-o postură de șef”, a spus Năstase, la Pro X.

FOTO. Cum arată Bucureștiul în timpul pandemiei de coronavirus:

+45 FOTO

VIDEO. STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre coronavirus:

EXCLUSIV Iosif Rotariu militează pentru reluarea Ligii 1: „Ideea lui Gigi Becali e foarte bună!” + „Ieși mai greu din depresie și anxietate decât din pandemie”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
976095972414440
Stanculescu Teodor  •  11 Aprilie 2020, 10:59

Cred ca are drepate. Este un post liber de sef la PROSTI.

adi2008
adi2008  •  11 Aprilie 2020, 08:17

General de opereta. Fost mare sportiv, actual circar.

10203697525998509
Ion Tanase  •  11 Aprilie 2020, 03:09

Ce-a facut acest om si ce face.nu-si permite orice muritor,cand era pe val ca sportiv, ne mandream cu Nasty,sa-l pretuim si sa-l nu-l mai judecam, ca are cine sa-l judece.Faima si gloria are pretul ei si el stie cel mai bine. Fiecare cu steaua lui(sau stele). Din ce-n ce mai bine lume si iar lume.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează