GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JAF

Cosmin Olăroiu, jefuit la Milano: pagubă de sute de mii de euro!

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2021 15:14 / Actualizat marti, 31 august 2021 16:11

Cosmin Olăroiu (52 de ani), ultima dată antrenor la Jiangsu FC, a fost jefuit în plină stradă, în Milano, în timp ce se afla în vacanță alături de soție.

Vacanța lui Cosmin Olăroiu în Milano a fost pătată de un eveniment nefericit. Fostul campion din România, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și China a fost jefuit luni seara pe Via della Spiga, una dintre cel mai importante străzi comerciale din Milano, anunță publicația locală Il Giorno.

Cosmin Olăroiu, jefuit la Milano

În timp ce se plimba pe Via della Spiga, Olăroiu a fost îmbrățișat subit de un străin. Fără să bănuiască ceva în acel moment, antrenorul și-a continuat drumul, înainte de a observa că îi lipsește ceasul, un Richard Mille, și că persoana care l-a îmbrățișat a mărit pasul. 

Până ca Olăroiu să poată interveni, infractorul a urcat pe un scuter și a plecat, relatează sursa citată, care spune că incidentul a fost raportat la poliție. Autoritățile locale investighează în prezent incidentul. 

Prețurile pentru ceasurile Richard Mille pleacă de la 80.000 de dolari, unele modele depășind pragul de două milioane de euro!

CV Cosmin Olăroiu

  • 52 de ani
  • liber de contract din februarie
  • echipe antrenate: FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite, Jiangsu Suning
  • 17 trofee în palmares, între care campionatele cu FCSB și Jiangsu
  • semifinală de Cupa UEFA cu FCSB în 2006, eliminat dramatic de Middlesbrough, 3-4 la general - cea mai mare performanță atinsă de o echipă de club din România după 1989
  • finală Champions League Asia cu Al Ahli Dubai, 2015, 0-0, 0-1 contra lui Guangzhou Evergrande

Cosmin Olăroiu, avere fabuloasă din fotbal 

„Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar am căpătat o experiență fantastică în acești ani, am avut posibilitatea să interacționez cu diferite culturi, cu diferiți oameni și asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om, să cresc, să înțeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aș fi stat aici. Și asta cred că e cea mai mare bogăție”, spunea Cosmin Olăroiu, la „Prietenii lui Ovidiu”.

Cosmin Olăroiu a ratat o lovitură financiară 

Recent, Cosmin Olăroiu a fost aproape de o lovitură financiară. Antrenorul ar fi putut să obțină 1.390.400 euro în schimbul a două terenuri agricole pe care le deține în localitatea Ciorogârla, din județul Ilfov. Consiliul Județean Ilfov dorea să construiască acolo o stație de reciclare a deșeurilor, un proiect ce s-ar realizat cu fonduri structurale europene și cu ajutorul unor investiții prin Programul Operațional Infrastructura Mare, potrivit G4Media

În cele din urmă, Cosmin Olăroiu a decis să se retragă din afacere, pentru a evita un scandal. Pe terenul lui urma să fie o groapă de gunoi la numai 300 de metri de casele oamenilor. Cetățenii s-au organizat, au strâns semnături contra demersului, iar Oli nu a dorit să provoace o isterie locală.

Citește și: 

Gheorghe Tadici, derapaj suburban la adresa propriilor jucătoare: „Dobitoacele dracu'” / „Du-te-n p***a mă-tii”

Promovat de Pirlo, alungat de Allegri » Drăgușin a semnat cu Sampdoria și va fi antrenat de fostul tehnician al lui Mihăilă și Man

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (20)
3023767794559251
Vasilie Iacob  •  01 Septembrie 2021, 11:47

Asta e un eveniment sportiv? Astia , da ziaristi sportivi!?

aurelianionut
aurelianionut  •  01 Septembrie 2021, 00:03

Felicitari hotului.Sa fie Robin Hood?:)))Ca Olaroiu arata ca parintele Tuck.

828252587868366
Ovi Ovidiu  •  31 August 2021, 23:11

olaroiu se scrie ,nu Olaroiu.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează