GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FRAUDĂ

Poliția Capitalei, pe urmele angajaților unei case de pariuri! Cum ar fi manipulat cotele pentru un prejudiciu de peste 300.000 de lei

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus în aplicare 26 de mandate de aducere emise pe numele unor statisticieni din cadrul unei case de pariuri. Aceștia ar fi modificat nejustificat cotele unor evenimente.
Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus în aplicare 26 de mandate de aducere emise pe numele unor statisticieni din cadrul unei case de pariuri. Aceștia ar fi modificat nejustificat cotele unor evenimente.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 20:42 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 21:12

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus în aplicare 26 de mandate de aducere și 6 de percheziție domicilară pe numele unor statisticieni din cadrul unei case de pariuri. Aceștia ar fi modificat nejustificat cotele mai multor evenimente. 

Un prejudiciu estimat de 315.000 lei a rezultat din presupusele nereguli investigate de Poliția Capitalei. În ultimii 2 ani, cei 5 statisticieni cercetați ar fi modificat fără drept cotele mai multor meciuri, astfel încât anumiți indivizi să poate beneficia de fluctuații și să obțină profit. 

Persoanele în cauză ar fi comis ilegalitățile în București și în județele Ialomița, Ilfov și Călărași. Numele agenției unde activau nu a fost dezvăluit de Poliție. 

Poliția Capitalei, pe urmele angajaților unei case de pariuri

„Astăzi, 11 octombrie 2022, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pun în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară, în Capitală şi judeţul Ialomiţa şi 26 de mandate de aducere, în Capitală şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, emise pe numele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de fraudă informatică. 

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2018 - 2020, 5 angajaţi, din cadrul unei case de pariuri, având funcţia referent statistician, ar fi facilitat câştigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri”, se arată în comunicatul emis de Poliţia Capitalei, citat de News.ro.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Marius Croitoru reacționează după ce fanii au acuzat că jucătorii l-au sabotat: „Nu m-am gândit o secundă la altceva”

EXCLUSIV VIDEO Tiradă la adresa antrenorilor cu kilograme în plus din SuperLigă: „Nu poți să apari așa în fața telespectatorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
misu50
misu50  •  12 Octombrie 2022, 16:51

Nu imi pare rau, la cata greata am de atata publicitate facuta caselor de pariuri!! Si sa nu se mai spuna ca fara ele nu am avea transmisii, caci e o minciuna gogonata!! Banii veniti de acolo se duc in proportie de 80% in alte parti, nu in transmisii!

Cristiano2020
Cristiano2020  •  12 Octombrie 2022, 11:40
Postat de elgabri pe 11 Octombrie 2022, 21:45

Dar pe urmele politicienilor si guvernantilor cand o ia politia ca aia fura cu milioanele si fura din banul public adica de la toata tara .

priblema e că poliția sunt tot ei! mai ales acuma cu mister Bode e jale

romeverest
romeverest  •  12 Octombrie 2022, 11:23

Golania romanesca nu are limite !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează