GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DINAMO

Cristi Borcea are „șanse mari să iasă din închisoare”! Ce va face fostul acționar dinamovist după data de 2 septembrie

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 14:08

Cristi Borcea, 49 de ani, este de pe 8 februarie 2019 în închisoare, fiind condamnat 5 ani în Dosarul Retrocedărilor, dar în curând va avea din nou dreptul să formuleze o cerere de eliberare.

Tribunalul București a menținut la sfârșitul lunii mai decizia Judecătoriei Sectorului 5 care îi respinsese cererea de eliberare condiționată.

Magistrații au menționat atunci în decizie că fostul finanțator al lui Dinamo mai poate reitera cererea abia după 2 septembrie 2019. Astfel, de luni încolo Cristi Borcea poate face o nouă încercare de a ieși după gratii. Apropiații omului de afaceri sunt optimiști, scrie Libertatea.

„Are mari șanse să iasă din închisoare. A urmărit mereu toți pașii spre a fi eliberat, așa că ar putea fi eliberat condiționat”, au declarat surse din anturajul său.  

Borcea s-a implicat în programele educaționale de la locul de detenție, de comportament „exemplar”, așa cum i-a sugerat instanța, și a participat la diverse activități lucrative.

Pe lângă aceste activități pe care mizează afaceristul, el a invocat la înfățișările inițiale și faptul că s-a prezentat imediat spre a fi încarcerat după anunțul că va fi reținut, că are 9 copii, dintre care 8 sunt minori și că a achitat prejudiciul, 10.000.000 de lei reprezentând atât despăgubiri civile, cât și măsura confiscării speciale stabilite de instanță.

  • Borcea este închis la Penitenciarul Jilava, după ce pe 8 februarie a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, împreună cu Radu Mazăre. 
  • De asemenea, instanța a dispus ca fostului acționat al echipei de fotbal Dinamo București să-i fie confiscată suma de aproape un milion de euro.

Blestemul „spartanilor” » Acționarii dinamoviști care se voiau „Rockefellerii” României au trecut sau trec prin momente critice

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
stelista.lui.schiendler
stelista.lui.schiendler  •  01 Septembrie 2019, 15:05

Ieste nevinovat domnu Boreca , ântreba-țil pe domnu Tragomir ... A fost la âncisoare fără vină . Judecatuare aia pe care a sedu-so la ângropat ... Și a luat bani și de la frații Gigi Becali ...

spion_kop
spion_kop  •  01 Septembrie 2019, 14:43

hai ca incepe lobby-ul jesepe, free puscariasii!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează