DIVERSE  ·  ÎNCHSIOARE

Cristi Borcea, dus de urgență la Spitalul Floreasca în ziua în care era așteptat la ÎCCJ!

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Marti, 02 Aprilie

Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, ar fi acuzat probleme la inimă și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca. 

Cristi Borcea, încarcerat în Penitenciarul Rahova de pe 8 februarie, a fost internat la secţia de chirurgie cardiovasculară, potrivit Observator TV, preluat de Libertatea. Acesta s-ar afla acum într-o stare stabilă.

În această dimineață, Borcea era așteptat la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a da declarații în dosarul lui Neculai Onțanu, în care este unul dintre denunțători. Fostul finanțator dinamovist ar fi intervenit la Onțanu pentru ca un proprietar să beneficieze de retrocedarea nelegală a unui teren.

Borcea a fost internat și la mijlocul lunii februarie, la spitalul Penitenciarului Rahova, pentru mai multe investigații.

  • Cristi Borcea, 49 de ani, ispășește o pedeapsă de 5 ani în Dosarul Retrocedărilor. A fost găsit vinovat că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.
  • Borcea fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a stat după gratii puțin peste 4 ani din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.

Citește și:

Poveste fabuloasă cu Cristi Borcea în închisoare: „Îi era frică să intre în baie! Într-o seară a strigat: «Victoraș, vino repede că l-am văzut!»”Lovitura pregatita de Guvern. Veniturile care vor fi tăiate cu 50%

Libertatea

Comentarii (7)

Edi Girnita  •  02 Aprilie 2019, 12:23

Tara de farisei și hoți,așa e Romania!

Alexandru Chis  •  02 Aprilie 2019, 12:08

"Stejar, extreme urgenta"! sau teama de justitie!

bazinga  •  02 Aprilie 2019, 11:02
Postat de spinoza pe 02 Aprilie 2019, 10:47

Mai era unul care era asteptat la Tribunal si nu mai putea de spate. Apoi a fost vazut dansand la nunta!

Minunile Irinucai,ce vrei?

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1