DIVERSE  ·  DOSARUL TRANSFERURILOR

Poveste fabuloasă cu Cristi Borcea în închisoare: „Îi era frică să intre în baie! Într-o seară a strigat: «Victoraș, vino repede că l-am văzut!»”

Cristi Borcea și Victor Becali
Cristi Borcea și Victor Becali

Duminica, 24 Martie 2019, 12:26

Giovani Becali a povestit un episod amuzant cu Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, în timp ce aceștia erau în închisoare.

Potrivit lui Giovani, Borcea s-a speriat de un șobolan la baie și l-a chemat în ajutor pe Victor Becali.

 „Sunt prieten cu Cristi. Am stat la închisoare cu el și cu fratele meu. Acolo, problema erau șobolanii. Oamenii aruncau mâncare în toaletă și veneau șobolanii. Borcea s-a dus o dată la baie, s-a speriat și a țipat după fratele meu: «Victoraș, vino repede că l-am văzut!». Îi era frică, nu mai intra la baie”, a declarat Giovani Becali la TV Digi Sport.

„Când mergeam la baie dădeam cu bidonul de apă să fugă șoriceii. Noroc cu Victor că nu se speria când aruncam cu bidonul. A fost un șoc din care sper să-mi revin când mai repde” Cristi Borcea la România TV pe 3 iulie 2018

  • Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Doarul Transferurilor”. A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016. 
  •  Cristi Borcea a primit 6 ani şi 4 luni de închisoare și a fost eliberat pe 2 Iulie 2018. Ulterior, pe 8 februarie, a fost condamnat 7 ani și 6 luni de închisoare în Dosarul Retrocedărilor, din care mai are de executat 3 ani și 2 luni.

Citește și:

Pușcărie de 5 stele pentru frații Becali și Borcea: „Aveam «filipinezul» nostru care ne făcea curat”Cine e italianca din prima linie de la Arad care l-a impresionat pe ministrul sănătății

Libertatea

Comentarii (12)

Adrian Popescu  •  24 Martie 2019, 21:39

Stati si *** vrajelile astora de au iesit de la mititica *** dar inauntru ***...sa povesteasca ce bani au decartat la interlopi sa aiba protectie si cum strangeau din domnul fund cand mergeau la plimbatoare sau se dadea liber pe culoare...cat misto si- a luat mafiotul asta pentru clipurile lui teribiliste din civilie...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gardenparty  •  24 Martie 2019, 19:40

Inapoi la puscarie cu voi.Urmati de cel ce scrie despre voi.

para.para  •  24 Martie 2019, 18:07

Ce poti cere de la *** peste decat promovarea inculturii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1