DIVERSE  ·  CONDAMNARE

Cristi Borcea și-a aflat pedeapsa! Curtea de Apel a decis cât stă în închisoare fostul șef de la Dinamo

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Luni, 18 Martie

Curtea de Apel București a decis azi că Cristi Borcea, fost conducător la Dinamo, are de executat o pedeapsă de 7 ani și 6 luni de închisoare.

Magistrații au luat aceasă decizie după contopirea pedepselor din Dosarul Transferurilor și Dosarul Retrocedărilor, anunță Agerpres. Fostul șef de la Dinamo a petrecut 4 ani și 4 luni în închisoare, așa că acum va mai sta încarcerat 3 ani și 2 luni.

Cristi Borcea se află în prezent în Penitenciarul Jilava.

  • Pe 8 februarie, Cristi Borcea, 49 de ani, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor.
  • Cristi Borcea a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit 4 ani și 4 luni din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.

Alături de Borcea, în Dosarul Retrocedărilor au mai fost condamnați Radu Mazăre (9 ani de închisoare) și Dragoș Săvulescu, fost acționar dinamovist (5 ani și jumătate de închisoare).Cine este machedonul miliardar despre care se spune că se iubește cu Simona Halep. N-a lipsit de la niciun antrenament la Wimbledon

Libertatea

Comentarii (8)

balauru48  •  18 Martie 2019, 20:49

Domnule Borcea, eu știu ca sunteți nevinovat și o sa ma rog pentru dumneavoastră sa ieșiți din închisoare cât mai curând. Cu picioarele înainte... Amin!

duta.dd3  •  18 Martie 2019, 20:23

Multi inainte! Cand ti-o fi mai bine asa sa-ti fie!

lionforever  •  18 Martie 2019, 20:11

La mulți ani!!

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
20:00 Fotbal, Europa League

Craiova - Sabail

Digi 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Europa League

Milsami Orhei - FCSB

Protv
Program TV complet

Liga 1