GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VACANȚĂ

Cristi Pulhac și Raluca, surprinși într-o destinație exotică de Revelion » Fostul campion cu Dinamo și-a răsfățat iubita la trecerea în noul an

Cristi Pulhac și Raluca +32   FOTO
Cristi Pulhac și Raluca

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 07:38 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 07:50

Fostul jucător al lui Dinamo, Cristi Pulhac (37 de ani), și soția lui, Raluca, au ales o destinație exotică de Sărbători. Trecerea în noul an i-a găsit la Tulum, în Mexic, într-un peisaj dominat de palmieri și de nisip. 

Cristi Pulhac, fost campion alături de Dinamo, a petrecut câteva zile relaxante în Mexic, acolo unde s-a aflat într-o vacanță exclusivistă alături de Raluca, partenera sa de viață.

Spre deliciul fanilor, Raluca s-a pozat în costum de baie, în mai multe ipostaze provocatoare, bruneta etalându-și cum știe mai bine atuurile. Căsătoriți din 2015, Cristi și Raluca profită de fiecare vacanță pentru a posta pe Instagram fotografii incendiare.

Cristi Pulhac, detalii din spatele camerelor de la „Exatlon”: „Ne-au lăsat până la 12:00 noaptea cu telefoanele. Mâncarea?”
Exatlon
Cristi Pulhac, detalii din spatele camerelor de la „Exatlon”: „Ne-au lăsat până la 12:00 noaptea cu telefoanele. Mâncarea?”

Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Raluca Pulhac

+28 FOTO

Cristi Pulhac, detalii din spatele camerelor de la „Exatlon”

Cristi Pulhac (37 de ani) a rememorat recent provocările întâmpinate în Republica Dominicană, în cadrul show-ului TV „Exatlon România”.

Cristi Pulhac a făcut parte din echipa „Faimoșilor” în sezonul 2 al emisiunii „Exatlon România”. Invitat la GSP Live, fostul fundaș dinamovist i-a ferit câteva sfaturi lui Robert Niță, concurent la „Survivor 2022”.

„Când ajungi acolo îți dai seama de realitatea jocului. E total diferit față de ce vedem noi la televizor. Eu, după 4 luni jumătate petrecute acolo, am avut vreo două săptămâni în care am fost mai retras. 

După două luni de zile, mintea ta deja e acolo, te rupi, nu mai vorbești cu nimeni. Te gândești că asta e lumea ta, că vei trăi acolo”, a povestit Pulhac, la GSP Live.

„De mâncat? Am slăbit 12 kilograme. Cea mai consistentă masă era dimineața, două ouă. Proteină! E dusă puțin la extrem experiența.

Ceea ce te face să te transformi, să nu mai reziști, sunt și oamenii cu care stai zi de zi. Intervine ura, intervine răutatea. Când am plecat, în avion, toți eram prieteni. Acolo vezi adevărata față a oamenilor, nu cea de pe Instagram”, a mai spus Cristi Pulhac.

VIDEO Cristi Pulhac, desrpre peripețiile de la Dinamo: „Eu am fost alergat de 50 de oameni”

Citește și alte știri de actualitate: 

De ce s-a despărțit Valeria de fostul atacant al Chiajnei: „Fiecare organism e diferit, la fel și sexul!”

Fotbalist din Liga 1, răsfățat de Salt Bae » Și-a dus iubita la unul dintre cele mai faimoase restaurante ale planetei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  04 Ianuarie 2022, 11:51

Fatuca asta, arata ca o barza... Dacă mai e și lângă Pulhac, ne dam seama ce cuplu valoros, ne este prezentat de GSP. Respect Gazeta Sporturilor, sunteți o publicație de mare calitate, felicitări!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează