GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  #COLECTIV

#COLECTIV „The day we give in is the day we die” » Emoționant! Cine e femeia care vrea să scrie istorie în raliuri: tragedia din Colectiv i-a schimbat viața

Cristiana Oprea
Cristiana Oprea

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 14:36 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 15:20

Pentru pasionații sporturilor cu motor, Cristiana Oprea e un nume cunoscut: ea e una dintre cele mai valoroase femei pilot de raliuri de la noi din țară. În spatele ei se ascunde o poveste emoționantă

În urmă cu 6 ani, pe 30 octombrie, România a suferit una dintre cele mai mari tragedii din istoria recentă a țării noastre. 65 de tineri aveau să moară în urma unui incendiu devastator petrecut la clubul Colectiv din Capitală. 

Sâmbătă, se împlinesc șase ani de la evenimentul nefericit din Colectiv, iar Cristina Oprea nu uită că ar fi putut fi acolo în tragica seară. Asta pentru că basistul trupei „Goodbye to Gravity”, prins în flăcările incendiului, îi era profesor la Facultatea de Urbanism. 

Între timp, Cristina nu a mai profesat în domeniul pe care îl studia, alegând să înceapă o aventură în Motorsport. 

„The day we give in is the day we die”

„The day we give in is the day we die”, versurile celor de la „Goodbye to Gravity”, sunt gravate pe capota mașinii cu care Cristiana Oprea concurează la raliuri

„Am versurile unui cântec semnat Goodbye to Gravity în memoria celor pe care i-am pierdut la Colectiv, pentru că eu ar fi trebuit să fiu acolo în seara aceea. Și este un moment care mi-a schimbat viața și mi-am dat seama că trebuie să găsesc ceea ce îmi place cu adevărat să fac”, spune ea, potrivit SportsNet. 

„The day we give in is the day we die” » Emoționant! Cine e femeia care vrea să scrie istorie în raliuri: tragedia din Colectiv i-a schimbat viața

Basistul trupei, Mihai Alexandru, mi-a fost profesor și urma să-mi fie mentor în urbanism, domeniul la care am renunțat.

 – Cristiana Oprea

Între timp, Cristiana Oprea are țeluri mărețe în noua ei „lume”: „Îmi doresc să devin prima româncă pilot care va concura în Campionatul Mondial de Raliuri”, declară aceasta, conform sursei citate.

Citește și alte știri de actualitate:

Încă o performanță pentru Kira Hagi » Își va expune creațiile la o celebră expoziție de artă: „O să povestesc mulți ani de acum încolo despre acest moment”

STENOGRAME Membrii unui lot olimpic au încercat să obțină certificate de vaccinare fictive, în Prahova: „Tre' să avem vaccinuri, că avem deplasare în China”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close