GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Cristiano Ronaldo, apariție de 300.000 de euro la antrenamentul lui United » Ce mașină de lux conduce portughezul

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a sosit la antrenamentul lui Manchester United conducând un Bentley, în valoare de aproape 300.000 de euro. +5   FOTO
Cristiano Ronaldo (36 de ani) a sosit la antrenamentul lui Manchester United conducând un Bentley, în valoare de aproape 300.000 de euro.

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 16:08 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 16:08

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a sosit la antrenamentul lui Manchester United conducând un Bentley, în valoare de aproape 300.000 de euro.

Cristiano Ronaldo, un colecționar de mașini de lux, a atras toate privirile când a apărut la baza din Carrington la volanul unui Bentley Flying Spur. Starul portughez a fost urmat de doi oameni de securitate, într-un Range Rover.

Cristiano Ronaldo, posesorul unui Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur poate să depășească suma de 300.000 de euro, în funcție de dotările alese. Bolidul atinge o viteză maximă de 333 km/oră.

+1 FOTO

Mașina aleasă de Ronaldo pentru primul antrenament la United

Atacantul portughez este un împătimit al mașinilor de lux și se poate lăuda cu o colecție de 18 bolizi. La primul antrenament de la revenirea în Anglia, Cristiano Ronaldo a condus un Lamborghini Aventador, estimat la aproape 200.000 de euro.

La începutul acestei veri, Ronaldo a fost văzut făcând un tur al fabricii Ferrari Maranello și se speculează că a comandat un Ferrari Monza în valoare de 1,6 milioane de euro. Însă, nu Ferrari Monza este cea mai scumpă mașină din garajul lui Ronaldo, ci Bugatti Centodieci pe care portughezul a cheltuit 9 milioane de euro.

Însă, nu Ferrari Monza este cea mai scumpă mașină din garajul lui Ronaldo, ci Bugatti Centodieci pe care portughezul a cheltuit 9 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, colecție impresionantă de mașini

Cristiano e fan Bugatti. Lusitanul are în colecția sa impresionantă trei exemplare de vis: Centodieci (9 milioane de euro), Chiron (3 milioane) și Veyron (1,6 milioane).

În garaj se mai găsesc un Ferrari F430, un Rolls Royce Phantom, un Lamborghini Aventador, un Maserati GranCabrio, un Bentley Continental GTC și McLaren Senna. La aniversarea de acum 2 ani, Cristiano și-a dăruit și un Mercedes G Wagon, de 700.000 de euro.

Se spune că Ronaldo are o colecție de mașini cu o valoare uimitoare, de peste 18 milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Cristiano Ronaldo, record de viteză la Manchester United » Valori incredibile la vârsta de 36 de ani

EXCLUSIV Atletico Madrid vrea să cumpere de la Sheriff Tiraspol! Sumă-record pentru fotbalul din Republica Moldova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
toss
toss  •  23 Septembrie 2021, 16:35

Ba esti prost?...are pus telefonul pe Waze, drept in fata ochilor, pe bord? Ba ***?...Masina aia e dotata cu Android auto/Apple car play, chiar si cu navigatie Google Maps integrata, cu actualizari in timp real...si el conduce cu telefonul in fata?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează