GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BRAZILIA

Cum s-a pozat Pato cu actuala soție acum 12 ani, pe când nu erau împreună » Rebeca e mai mare ca el cu 9 ani și e la a treia căsătorie

Rebeca Abravanel +13   FOTO
Rebeca Abravanel

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 20:00

Alexandre Pato, 30 de ani, acum la Sao Paulo, s-a căsătorit anul trecut cu Rebeca Abravanel, o prezentatoare TV din Brazilia, în vârstă de 39 de ani.

Pato a postat zilele acestea pe Instagram o imagine cu el și soția sa, din 2012, de la un amical Brazilia - Suedia 3-0. „Dumnezeu e atât de minunat...” a scris fotbalistul alături de imagine. La acel moment, Pato era implicat într-o altă relație, iar Rebeca era doar o fană. 

Prezentatoarea TV și fotbalistul au făcut cununia în iunie 2019. Se cunoscuseră oficial în decembrie 2018. „Într-o zi m-a sunat și a tot insistat să ne cunoaștem. I-am spus că sunt acasă cu o prietenă, iar el a zis că trebuie neapărat să ne vedem, așa că a apărut la ușa mea”, a povestit Rebeca.

+9 FOTO

Rebeca a mai fost măritată de două ori, între 2004 și 2011 cu bancherul Leonardo Cid Ferreira, iar între 2015 și 2016 cu politicianul Guilherme Mussi. Ea este fiica mogulului sud-american Silvio Santos și a scriitoarei Iris Abravanel.

Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu a postat imagini fierbinți pe Tik Tok

VIDEO „Oh no, Suarez!” » Cum s-a prezentat uruguayanul Luis Suarez la reunirea Barcelonei și replica imediată a soției

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează