DIVERSE  ·  DECLARAȚIE

Cum se protejează Gabi Tamaș de coronavirus: „Trebuie să folosim alcool de peste 60 de grade”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 08:41

Gabi Tamaș (36 de ani), fundașul central al Astrei Giurgiu, a vorbit despre panica produsă de apariția epidemiei de coronavirus.

Am citit zilele trecute despre coronavirus, care sunt simptomele și ce trebuie să facem. Am văzut prin ziare că trebuie să ne spălăm pe mâini cu săpun și să folosim alcool de peste 60 de grade.

Normal că-ți faci griji din pricina acestui virus. Sunt părinte, sunt om și îmi fac griji. Cred că ar trebui oprite meciurile dacă acest virus ar ajunge în România. Nu te poți juca cu viața omului”, a declarat Tamaș, conform Prosport.

Italia, prima mare victimă a coronavirusului din Europa

Weekendul trecut au fost amânate patru meciuri din etapa a 25-a de Serie A, dar la finele săptămânii viitoare situaţia va deveni mult mai delicată. Din cauza epidemiei de coronavirus, care a făcut deja 4 victime în Peninsulă, toate partidele rundei a 26-a riscă să aibă aceeaşi soartă, inclusiv marele Derby d'Italia, Juventus-Inter, programat duminică seară la Torino!

  • Italia a anunțat 11 decese provocate de coronavirus, iar virusul mortal a ajuns acum și în Austria, Croația, Spania și Elveția. La nivel global, bilanțul victimelor continuă să crească, depășind pragul de 2700, anunță Libertatea.

VEZI ȘI:Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (6)
dobrescum  •  26 Februarie 2020, 11:46

Excelent, Tamaş este chiar cea mai indicată persoană să ne vorbească despre proprietăţile şi binefacerile alcoolului, mai ales dacă este la 'jumate sau la trei sferturi !

iar_am_primit_cartonas  •  26 Februarie 2020, 10:50

Tamaș, de mai bine de 10 ani se tot protejează !

elgabri  •  26 Februarie 2020, 10:34

Tamas e cel mai protejat fotbalist din Liga 1 de departe !

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1