GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

Cum se simte Anghel Iordănescu, după ce a fost confirmat cu Covid-19

Anghel Iordănescu se simte bine, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus
Anghel Iordănescu se simte bine, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 18:11 / Actualizat joi, 27 august 2020 18:33

Anghel Iordănescu (70 de ani) și fiica acestuia, Maria Iordănescu (24 de ani), au primit rezultate pozitive la testele pentru Covid-19, efectuate în urmă cu 5 zile.

Starea de sănătate a fostului selecționer este în acest moment bună. Surse apropiate familiei susțin că forma bolii în cazul lui Anghel și Maria Iordănescu a fost una ușoară, fără niciun fel de complicații. 

Maria Iordănescu amână revenirea

Maria Iordănescu are o nouă rubrică la postul Telekom Sport, cu numele de „Sneak Peek”. În cadrul ei vor fi prezentate „picanterii” din viața sportivilor. Din cauza problemelor medicale, startul proiectului e amânat. 

Fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu a caracterizat pe proiectul: „Pentru că sunt o persoană curioasă, mă furișez din când în când în viața sportivilor și a celor care iubesc sportul și îi stalkeresc (n.r. urmăresc fiecare mișcare). Tu vei fi primul care vei afla toate noutățile despre vedetele pe care le îndrăgești!”.

Cum se simte Anghel Iordănescu, după ce a fost confirmat cu Covid-19
Maria Iordănescu, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în România: 

Eliza Samara, test pozitiv la coronavirus » Multipla campioană europeană e asimptomatică și stă în izolare

EXCLUSIV Ion Țiriac susține vaccinul lui Vladimir Putin, refuzat de România: „Suntem serioși sau vorbim prăpăstii?! V-aș întreba ceva”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
137377617596185
Fabian Daniel  •  27 August 2020, 22:21

Cât de josnic ați ajuns sa mințiți in toate felurile posibile doar pt a vinde....acest "virus"ar trebuii se manifeste la toți la fel ,nu să facă singur alegerile ...la asta nu îl omoram ei la cei bolnavi ii omoram.....unde e logica sa ne fie frica de minciuna asta imensa cu care ați distrus prezentul și viitorul copiilor noștrii ....***....și voi ăștia cu știrile din sport opriti'va doar la știri sportive,nu va mai vindeți că nu o sa ii luați cu voi în pământul care o să vă apese oasele!!!!Rușine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scorillo07
scorillo07  •  27 August 2020, 19:08

Icoanele ??? Unde sunt icoanele ?! Cum le pupă, e ca nou !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează