GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VACCIN

EXCLUSIV Ion Țiriac susține vaccinul lui Vladimir Putin, refuzat de România: „Suntem serioși sau vorbim prăpăstii?! V-aș întreba ceva”

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Articol de , - Publicat luni, 24 august 2020 07:00 / Actualizat luni, 24 august 2020 09:46

Ion Țiriac, omul de afaceri în vârstă de 81 ani, a oferit un interviu EXCLUSIV pentru GSP.RO în care a vorbit despre pandemia de COVID-19. 

Ion Țiriac a făcut referire la așa-zisul vaccin descoperit de Rusia, pe care România a anunțat prin vocea președintelui Iohannis că nu-l va importa. 

  • Rusia e prima țară care susține că a descoperit un vaccin împotriva noului coronavirus. Președintele Vladimir Putin a susținut că acesta i-a fost administrat uneia dintre fetele sale, însă comunitatea științifică internațională are îndoieli majore asupra validității acestui vaccin

Ion Țiriac: „O putere, o națiune ca Rusia nu vine pe piață cu un vaccin din ăsta...” 

„Sperăm că și acest COVID încet-încet o să dispară. Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc. Nu sunt membru al niciunui partid, chiar dacă nimeni nu crede asta. Nici nu împart lucrurile în ruși, americani sau chinezi. Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia. Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii? 

Sunt sigur că o țară, o putere, o națiune ca Rusia nu vine pe piață cu un vaccin din ăsta... Acum să vedem și cât costă. Depinde și cu ce vine pe piață. Costă 2 lei sau 2.000 de lei? Testul la noi în țară costă 90 de euro, iar în Germania costă 27 de euro. (...) Treaba cu rușii va accelera și treaba cu China și Statele Unite. E o treabă morală și socială, nu doar comercială sau politică. Dar nu se va fabrica peste noapte și n-o să-i blestem eu pe ruși că vor vrea să dea întâi națiunii lor vaccinul”, a explicat Ion Țiriac EXCLUSIV pentru GSP.RO. 

„România este parte din UE și încheie precontracte cu entități din UE. Nu există nicio validare externă pentru acel vaccin menționat” 
- Klaus Iohannis, președintele României

Citește și alte părți din interviul acordat de Ion Țiriac pentru GSP:

EXCLUSIV „Simona Halep mă vede ca pe un INAMIC!” » Dezvăluiri tari ale lui Țiriac: „Poate să mai joace 5-6 ani”

EXCLUSIV Ion Țiriac, interviu tăios după ce a câștigat procesul cu MTS: „Dacă nu faceți asta, noi dispărem!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (78)
gicapuia
gicapuia  •  21 Septembrie 2020, 16:42

Fratilor Rusia e Rusia nu Uganda ( scuze) sau Pago Pago ! De la Merkel pina la Trump fac pe ei cind Putin se scoala cu fata la cearsaf. Credeti ca isi permitea Putin sa scoata balarii pe gura referitor la vaccin ?! Cind au auzit ca rusii au facut vaccinul li s-a prabusit bursa !!! Au inceput sa calculeze profitul nerealizat .

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  08 Septembrie 2020, 11:09
Postat de Victor Kandalakis pe 27 August 2020, 08:46

Si TOTUSI...Romania va cumpara vaccin RUSESC din UE ! Este simplu de inteles de ce......

Ai dreptate si sper sa-l cumpere cat se poate de repede, dar din pacate pretul va fi prea mare pentru multi romani.

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  08 Septembrie 2020, 10:48

Pentru toti inteligentii care nu pricep toate deciziile le luam sa nu suparam pe UE, dar in situatia unei pandemii ar trebui sa fim romani si sa decidem singuri ce vrem si nu sa luam decizii politice pentru ca nu conteaza cine a descoperit vaccinul. Tiriac spune lucrurilor pe nume, dar putini le inteleg. Din pacate traim intr-o tara cu multi oameni.......

Vezi toate comentariile (78)
Comentează