GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURCIA

Cutremurul din Turcia afectează și fotbalul » Decizia luată de Federație

FOTO: Twitter@bbcturkce
FOTO: Twitter@bbcturkce

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 17:27 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 17:55

Un cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter s-a produs în această după-amiază în marea Egee. A fost resimțit puternic în Turcia și Grecia. 

Cel mai afectat oraș în urma seismului de 6,6 grade a fost Izmir, o așezare cu peste 4 milioane de locuitori. Mai multe clădiri au fost puse la pământ, Conform BBC, 4 persoane și-au pierdut viața și alte câteva sute au fost rănite. 

VIDEO. O clădire din Izmir se prăbușește în urma cutremurului

Cutremurul afectează și fotbalul

Partida dintre Goztepe și Alanyaspor, din runda cu numărul 7 a Superligii turce, programată sâmbătă, a fost amânată din cauza cutremurului. Duelul ar fi trebuit să se defășoare chiar în Izmir, cel mai afectat oraș. Federația turcă a decis amânarea a zeci de alte partide din ligile inferioare, care ar fi trebuit să se dispute în zona afectată.

Niciun român rănit în cutremurul din Turcia

Până la acest moment, autoritățile turce, respectiv autoritățile elene nu au notificat misiunile diplomatice sau consulare ale României în cele două state cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate, iar la nivelul misiunilor României nu au fost primite solicitări de asistență consulară
- Comunicat Ministerul Afacerilor Externe

Citește și alte știri despre Turcia: 

Reacția lui Marius Șumudică, după suspendările primite de el și fiul său: „Nu e oare prea mult?”

Mirel Rădoi, atac necaracteristic la adresa unui „tricolor”: „A intervenit ceva, nu fac telefonul fără fir! Ar însemna să stau în poziție de drepți în fața lor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close