GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARIU

De ce să nu faci niciodată un pariu cu George Copos » Ţeapa de zile mari pe care a luat-o Ion Ţiriac de la fostul patron al Rapidului :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 11:07

Bun prieten cu George Copos, Ion Ţiriac a povestit un episod amuzant cu fostul patron al Rapidului.

La un meci de tenis, cei doi oameni de afaceri au făcut un pariu, iar Copos l-a "ţepuit" pe fostul mare jucător de tenis.

"Eu făcusem un pariu cu George Copos acum vreo sută de ani, cînd aveam vreo 120 de kile. Dacă poţi să crezi că atîta minte are încît să facă un pariu cu mine la tenis. Am pus pariu pe maşini. Eu am venit cu maşina mea, ca un om cinstit. Dar el cumpărase din talcioc un Trabant, dăduse 100 de dolari pe el.

A fost un meci greu, a făcut doar un game, şi ăla i l-am dat eu, ca să nu arate urît. Iar după meci am luat cheile de la Trabant şi i le-am dat şoferului şi i-am zis: «Să nu cumva să i le dai, că eu îl cunosc pe om, ăsta îţi fuge cu Trabantul». Ce face Copos? Îi cere cheile că are pantofii în maşină, dar se suie şi pleacă cu Trabantul. :D

Eu sper să scape de problemele pe care le are. O să-i iau eu o maşină, sper că a trecut de Trabant...Mi se pare că a ajuns la Dacie :)", a povestit Ţiriac la televiziunea sportro.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
crystyanbet
crystyanbet  •  30 Ianuarie 2014, 16:38

parca vad ca intra in politica

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Ianuarie 2014, 13:20

Nu a fost in stare sa faca in tara lui o academie de tenis, sau o scoala de tenis, in care copiii sa poate urma drumul spre performanta ! Altii doneaza din salariul lunar o suma unor amarati si asta nu mai stie ce sa faca cu banii, ne ameninta acum cand mai are nitel de trait ca ...ar vrea sa faca ceva, dar.... !!!!! Adica ai sute de sedii de banci si reprezentante Porshe in Romania plus alte afaceri pentru care nu a fost o problema sa gasesti zona si acum nu ai teren sa faci on amarat de patinoar !!!??? Uite pe Vointa , ca si asa e in paragina dupa ce prietenul tau slinos, l-a luat pe degeaba si s-a laudat ca face Academie ! Cred ca acum vrea sa faca vreun MOL !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Ianuarie 2014, 13:12

Cum or fi devenit ei prieteni ?! Tiriac nu spune si de cate ori l-a tepuit el fara pariu, in afaceri !

Vezi toate comentariile (53)
Comentează