GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE

Decizia în cazul lui George Copos s-a amînat! Acesta află pe 25 februarie dacă este eliberat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 11:00

Comisia penitenciarului Rahova a trimis o propunere de eliberare condiţionată către Judecătoria Sectorului 5 pentru George Copos.

UPDATE 11:00: Judecătoria Sectorului 5 a decis să amîne verdictul pentru data de 25 februarie!

"Judecătorii au amînat decizia şi au cerut mai multe informaţii despre activitatea desfăşurată de domnul George Copos la atelierul de tîmplărie al penitenciarului, despre ce a scris şi despre comportamentul acestuia! Este un procedeu normal! George Copos întruneşte toate criterile pentru a fi eliberat condiţionat", a declarat pentru GSP.RO Viorel Roş, avocatul lui Copos.

UPDATE 10:45: Cazul lui George Copos este ultimul dosar pe ordinea de zi, din cele 40, care sînt la acel complet de judecată.

--------------------------------------------------------

Azi, de la ora 9:00, completul de judecată va decide soarta fostului patron al Rapidului, care ar putea fi eliberat condiţionat.

Principalele motive pentru care George Copos ar putea fi eliberat condiţionat sînt: -vîrsta (61 de ani împliniţi) şi faptul că a scris o carte în închisoare.

George Copos a fost condamnat în două rînduri la închisoare: în Dosarul Transferurilor şi în Loteria I. Dosarul Loteria II i-ar putea aduce o a treia condamnare omului de afaceri

Rămîi pe GSP.Ro pentru a afla mai multe detalii!

3 ani şi 8 luni de închisoare a primit George Copos în Dosarul Transferurilor

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (32)
schickeria
schickeria  •  11 Februarie 2015, 21:11
Postat de adi84. pe 11 Februarie 2015, 12:51

Daca ai posta comentarii ca acesta ar fi altceva, nu crezi? Nu este mai ok sa porti discutii contradictorii cu argumente, fara sa jignesti?

Pai...daca ma faci gigist fara sa fiu...normal ca ma supar :)

antalmihai
antalmihai  •  11 Februarie 2015, 16:54

nenorocitu asta ar trebui sa moara in inchisoare la cit a furat.OARE CORVINUL HUNEDOARA SI A RECUPERAT BANII FURATI DE ĂSTA ?????

adi84.
adi84.  •  11 Februarie 2015, 12:51
Postat de schickeria pe 11 Februarie 2015, 12:22

Pai daca nu stii .... fii decent si taci din gura :) Atunci cand penitenciarul aproba dosarul de eliberare conditionata, inseamna ca detinutul indeplineste toate conditiile ca sa fie eliberat.Dosarul merge la Tribunal unde judecatorul il aproba sau il respinge(asa este procedura), iar in 95% la suta dintre cazuri detinutului i se aproba eliberarea.Dificil este pana iti da penitenciarul ok-ul....restul e formalitate. Spre exemplu, ciobanul a depus de nu stiu cate ori dosarul pt eliberare conditionata si nu a primit acceptul penitenciarului .

Daca ai posta comentarii ca acesta ar fi altceva, nu crezi? Nu este mai ok sa porti discutii contradictorii cu argumente, fara sa jignesti?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează