GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSAR

Declarații-ȘOC în fața judecătorului ale unui doctor citat ca martor în cazul morții lui Patrick Ekeng: "Mai mult ne încurcau! Ce avea pe el nu era în niciun caz pentru tratament de urgenţă"

Articol de , - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 16:24

Astăzi, la Judecătoria Sectorului 2, are loc o nouă înfățișare în cazul morții lui Patrick Ekeng, dosar în care medicul de pe ambulanța Puls, Mihaiela Duță, e acuzată de ucidere din culpă.

Doctorul Luisa Corina Simion, medicul de la Spitalul Floreasca din seara morții lui Ekeng, a vorbit şi ea în faţa judecătorului. A oferit câteva declaraţii surprinzătoare, în care lasă de înțeles că echipajul aflat la stadion nu și-a făcut treaba așa cum trebuia:

"Am fost medic şef de gardă când a venit pacientul. Doctorul Pandrea se uita la meci şi mi-a spus, prin dr. Camelia Marin, că i s-a făcut rău unui fotbalist pe Dinamo şi sigur vine la noi la Spital.

A venit apoi la 3-5 minute ambulanţa după ce am fost înştiinţată. L-am văzut prima dată la UPU, venit cu echipajul PULS şi un medic care se recomandase drept medic sportiv.

Exista un aparat pe pacient. Avea cabluri pe el, dar apreciez că erau de la un electrocardiograf, poate pentru un EKG, nu avea display. Dar în niciun caz nu erau cabluri de la defibrilator. Le-am dat la o parte ca să îl defibrilăm rapid, mai mult ne încurcau! Ce avea pe el nu era în niciun caz pentru tratament de urgenţă, era doar ceva constatator.

Pacientul era evident în stop cardio respirator. Era inconştient şi nu respira. Când a venit la noi nu mai avea nici respiraţii agonice, zgomotoase, rare, care apar la început. Am resuscitat mai mult de o oră. Era doar o fâlfâire a cordului când ajunsese la noi", a declarat aceasta. 

CITEȘTE ȘI:

FOTO Încă un termen în cazul morții lui Ekeng » Sergiu Hanca a fost audiat! DECLARAȚIE TULBURĂTOARE: "Mi s-a părut foarte mult până a venit ambulanța, o vesnicie, o viață de om"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
514966762217342
Sergiu Bozdog  •  09 Ianuarie 2019, 21:09

sa fim seriosi eu zic ca nimeni nu ia dorit moartea accident de munca nu putem baga pe cineva in puscarie ca nu a reusit sal salveze daca e cineva vinovat e clubu dinamo atit

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Ianuarie 2019, 17:48
Postat de chronic pe 09 Ianuarie 2019, 17:07

Avand in vedere ca Mimao transfera numai jucatori cu probleme medicale, se mai intampla si decese

Ce m-am speriat, am crezut ca ne spui ca echipa ta trebuia sa primeasca 3 penalty-uri si adversarii trebuiau sa joace in 9 jucatori :)))))))))))))))))

gabryel28
gabryel28  •  09 Ianuarie 2019, 17:38

Ne mai mira ceva in romania? Sistemul medical este plin de incompetenti si de excroci ca si tara de alfel

Vezi toate comentariile (6)
Comentează