GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

VIDEO + FOTO Diletta Leotta și Karius, tot mai apropiați » Cum au apărut cei doi

Diletta Leotta +35   FOTO
Diletta Leotta

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 17:56 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 20:05

Diletta Leotta (31 de ani), celebra jurnalistă de la DAZN, trăiește clipe minunate alături de portarul Loris Karius (29 de ani). După ce și-au făcut relația publică de Revelion, cei doi au apărut în noi ipostaze pe rețelele de socializare.

Diletta a postat pe pagina de Instagram mai multe imagini cu ea și Karius jucând tenis. Cei doi sunt împreună de la finalul anului trecut și par din ce în ce mai apropiați.

+31 FOTO

Loris Karius, portarul care a „îngropat-o” pe Liverpool în finala UCL din 2018, la 1-3 cu Real Madrid, este în prezent liber de contract, după despărțirea de Newcastle. 

Diletta Leotta și Karius și-au făcut relația publică în ultima zi din 2022

Diletta Leotta și Loris Karius sunt împreună de mai bine de două luni, dar până pe 31 decembrie au ezitat să posteze imagini împreună pe rețelele de socializare. Fanii i-au putut observa doar în fotografiile reușite de presa din Italia. 

Cei doi au petrecut noaptea de Revelion cu mai mulți prieteni. Diletta a fost în centrul atenției cu ținuta aleasă, o rochie neagră, scurtă, cu un decolteu generos. Diletta și Karius au postat imaginile împreună pe rețelele de socializare, spre satisfacția urmăritorilor.

+31 FOTO

Citește și:

Cum a apărut Diletta Leotta la Napoli - Juventus » A atras toate privirile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Ianuarie 2023, 20:20

...un excelent articol 99 la suta dintre cei care postam comentarii aici pe gsp ...nu i cunoastem pe cei doi ...ce sa mai vorbim de restul romanilor ...multumim gsp ca ne ati deschis mintea ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează