GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un apropiat confirmă, Gigi Becali chiar a fost lovit în holul hotelului: „I-a dat cu ghipsul în cap, pe la spate”

Gigi Becali a fost lovit de un fost impresar în holul unui hotel
Gigi Becali a fost lovit de un fost impresar în holul unui hotel

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 13:40

Dragoș Anghel, fiul fostului președinte al lui Dinamo din anii '80, Vasile Anghel, a fost la GSP Live și a vorbit despre prietenul lui din copilărie, Gigi Becali. 

Anghel a rememorat la GSP Live două întâmplări cu controversatul patron de la FCSB. 

În anii 2000, Gigi Becali a iscat un scandal când l-a agresat pe Malonga Parfait, prezentatorul unei emisiuni de satiră denumită „Fotbal la Maxx". Becali a reacționat violent după ce Malonga Parfait îl ironizase la TV și apoi l-a abordat pentru un interviu. 

Dragoș Anghel a fost prezent la acel conflict și a oferit mai multe amănunte despre ce s-a petrecut atunci. 

„Venim cu mercedesul, intrăm în curtea aia mică de la Dinamo și el (n.r. Becali) era la volan. Urma să intrăm la tribuna oficială, eu nu îl știam pe Malonga Parfait ăsta și n-am apucat să-l văd în parcare. Gigi intră pe prima bandă, oprește mașina, îmi spune «Dragoș, trage tu mașina, că am treabă» și sare din mașină. Eu nu am înțeles ce face, apoi văd îmbulzeală acolo. Când ajung să văd ce se întâmplă, Gigi să-l ia la palme pe ăla, dacă nu l-a și pălmuit. 

L-am luat pe Gigi în brațe, să-l mai păcălesc și îl iau să intrăm. După ce intrăm la oficială, se învârte stânga-dreapta, face o manevră, și odată fuge de lângă mine în curte. Iar s-a luat de ăla, i-a dat o palmă, iar am fugit după el să-l iau”. 

VIDEO Gigi Becali îl agresează pe Malonga Parfait

Anghel a confirmat la GSP Live și că e altercația dintre Gigi Becali și fostul impresar Dumitru Tudor, cunoscut în fotbal ca „Mitică Ciorbă”, este reală. Scena s-a petrecut în holul hotelului „Nord”. „I-a dat cu ghipsul în cap pe la spate, avea mâna în ghips și i-a dat cu ea în cap”. 

„Am fost foarte buni prieteni din adolescență. Am făcut fel de fel, e prietenul meu, nu pot să spun nimic de el. Ne cunoaștem foarte bine și am avut și noi tinerețe, am făcut diverse. Dacă lui Gigi îi e frică de cineva, de mine îi e, că știu prea multe. Zi de zi am stat împreună” -Dragoș Anghel, apropiat al lui Gigi Becali

VIDEO Anghel confirmă altercația dintre Gigi Becali și impresarul Dumitru Tudor

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Răbufnire în direct a fiului conducătorului acuzat că a furat geanta pentru arbitri cu Bordeaux: „Dinu e o coardă, un laș!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
rocky2
rocky2  •  01 Mai 2020, 01:39
Postat de ares321 pe 30 Aprilie 2020, 14:42

Ce derbedeu!

Un huligan! D-aia a si ajuns in puscarie, acolo de unde n-ar trebui sa mai iasa niciodata!

bigbolo
bigbolo  •  30 Aprilie 2020, 21:21

Crestinul si milostivul becali... Direct sub talpa iadului ajungi ba :))

fara_penali_in_fotbal
fara_penali_in_fotbal  •  30 Aprilie 2020, 17:22

Idolul proștilor, patronul recidivist al impostoarei FC FCSB. :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează