GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Victor Becali o acuză pe Anamaria Prodan: „De-aia nu prea mai iese fratele meu acum din casă”

Gigi Becali, Victor Becali și Giovanni Becali.
Gigi Becali, Victor Becali și Giovanni Becali.

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 13:20

Impresarul Victor Becali a recunoscut în direct la GSP Live că a avut și el pistol, pe care l-a predat în momentul condamnării din Dosarul Transferurilor, și a dezvăluit motivul pentru care situația dintre frații Becali și Anamaria Prodan este una rece și tensionată. 

  • În urmă cu câteva zile, la Prosport, Anamaria Prodan a povestit că a reușit să-i sperie pe suporterii lui U Cluj după ce a scos pistolul pe masă, când ocupa funcția de președinte la clubul ardelean. Mai mulți suporteri au intrat peste ea în birou atunci, pentru a o forța să plece de la club.
  • Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan a declarat că permisul de port-armă și l-a luat de frică, după un conflict cu Giovanni Becali: „A fost un război, care mi-a marcat copiii! D-asta nu o să pot niciodată să-l iert! M-au urmărit anumite persoane nopţile cu mașina și-am avut niște episoade... Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau și când ieșea la balcon. O înjurau! Am avut bodyguard pe vremea respectivă, bodyguardul lui Ion Iliescu, președintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică!” 

VIDEO Victor Becali recunoaște că a avut pistol și îi dă replica Anamariei Prodan

- Ați avut vreodată pistol? 

- Da, am avut. 

- Și l-ați folosit, măcar așa de demonstrație? 

- Păi cine sunt eu, John Wayne? Eu trag cu pistolul? 

- Ați stat cu el vreodată pe masă, ca să intimidați pe cineva? 

- Nu am stat cu el pe masă, nici nu ai voie să îl ții pe masă. Când iei un permis de port-armă, îl iei cu niște condiții. Nu să fluturi cu el. Nu pot să stau cu el la brâu, pe aici prin redacție, pe la voi. Eu nu sunt John Wayne. 

De ce nu mai vorbește cu Anamaria Prodan

Tot la GSP Live, Victor Becali a comentat declarațiile date de Anamaria Prodan în urmă cu câțiva ani, despre fratele său Giovanni Becali, și i-a dat replica impresarei.

„Singurul lucru care m-a deranjat a fost că s-a dus la Ambasada SUA. Noi deja eram într-o situație delicată, aveam un proces. S-a dus și a zis că fratele meu ar fi pus pe cineva s-o urmărească cu mașina, că era amenințată. Circăraie de acest gen. Doamna s-a dus acolo fiind cetățean american, s-a dus să ceară protecția lor. De-aia nu prea mai iese fratele meu acum din casă, îi e frică de bodyguardul domnului Iliescu. 

A spus că și-a angajat bodyguard, e dreptul ei să își angajeze câți dorește. Dar că îi e frică cuiva de bodyguardul lui Iliescu, de parcă ar fi fost Jason Statham. Acum suni la 112 și vine imediat poliția, nu ai nevoie de bodyguard. Povești, nici vorbă să fi făcut fratele meu așa ceva, probabil dau bine la public”. 

Citește mai multe știri de la GSP Live:

A luat Gigi Becali bătaie la barbut? Dialog amuzant în direct cu vărul-jucător de noroc: „Zarurile și cărțile sunt întotdeauna corecte”

Victor Becali dezvăluie: „Florinel Coman nu a vrut să plece în SUA”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sexilianul
sexilianul  •  10 Iunie 2020, 07:53

toarna-i cositor si-i trece frica........

felix_grandet
felix_grandet  •  09 Iunie 2020, 17:50

Prodanca e cel mai penibil personaj din istoria fotbalului romanesc. L-a depasit si pe MM Stoica.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  09 Iunie 2020, 16:56

Niște păcălici... auzi a scos pistolul pe masa... pai alea sunt pistoale ma?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează