GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GIGGS IA MĂSURI

După ce i-a "furat" nevasta, Giggs vrea să-şi cumpere fratele. I-a oferit 280 000 de euro să tacă

Ryan Giggs +4   FOTO
Ryan Giggs

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 13:02

Ryan Giggs s-a săturat de atîta scandal! Aventura sa cu propria cumnată a şocat lumea întreagă , iar povestea tinde să devină o telenovelă.

Starul lui Manchester United vrea să ţină cît mai departe de ochii presei disputele din propria familie. Aflat într-o situaţie jenantă, Giggs s-a întrebat cum poate stinge conflictul cu fratele său. Şi a găsit soluţia salvatoare: banii.

Jucătorul favorit al lui Alex Ferguson i-a oferit 280 000 de euro lui Rhodri pentru ca acesta să nu mai ofere presei amănunte picante din scandalul familiei Giggs.

Potrivit mărturiei unor prieteni apropiaţi, deşi nu ar fi dispus să-şi ierte fratele, Rhodri e tentat să accepte oferta lui Ryan. Pînă la urmă, fratele vedetei lui United nu mai are nimic de pierdut. Mariajul cu soţia sa este distrus, mai ales după ce The Sun a dezvăluit că şi alţi 2 colegi de-ai lui Ryan au avut aventuri cu Natasha.

Ryan Giggs nu şi-a înşelat soţia doar cu Natasha, presa din Anglia a prezentat povestea legăturii sale cu fotomodelul Imogen Thomas.

Vezi mai jos o galerie foto cu Imogen Thomas

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  13 Iunie 2011, 20:02

Eu cred ca or sa-i dea mai mult tabloidele ca sa povesteasca totul cu lux de amanunte picante :)) Daca a spus pana acum, va spune si de acum. Credeti ca parashuta aia, Natasha nu a primit multi bani ca sa faca declaratiile astea?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează