GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JURNALUL NAŢIONAL

Ediţie Specială de Colecţie cu CD - Elton John

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Marti, 15 iunie, Editia Speciala de Colectie a Jurnalului National va invita sa descoperiti o poveste captivanta dedicata “cavalerului” muzicii pop: Elton John. Editia este insotita si de un CD de exceptie, albumul „Rocket Man care contine cele mai cunoscute piese din repertoriul sau: „Daniel”, „Sacrifice”, „Candle in the Wind”, “Sorry Seems To Be the Hardest Word”, “Crocodile Rock, “I Want Love” si multe altele.

Dupa sapte ani, cu ocazia celui mai mare turneu european pe care l-a sustinut în ultimii ani, Elton John vine in Romania pentru a doua oara. La 12 iunie, artistul are intalnire cu fanii! |n Piata Constitutiei, incepand cu orele 20:00.

Cineva spunea ca muzica este un raspuns caruia nu i s-a adresat niciodata o întrebare... Este vibratie si iubire, este arta celor mai fascinante împletiri de sunete. De-a lungul timpului, Elton John a incantat prin muzica sa milioane de oameni. Din toata lumea. Tineri si mai putin tineri. Prin emotie si daruire. Prin voce si sensibilitate. De aproape cinci decenii!

Asadar, nu pierdeti, marti 15 iunie, Editia speciala de Colectie dedicata lui Elton John, muzicianul care “calatoreste”... printre portative si note pentru suflet.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close