GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JURNALUL NAŢIONAL

Ediţie Specială de Colecţie cu CD - Elton John

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Marti, 15 iunie, Editia Speciala de Colectie a Jurnalului National va invita sa descoperiti o poveste captivanta dedicata “cavalerului” muzicii pop: Elton John. Editia este insotita si de un CD de exceptie, albumul „Rocket Man care contine cele mai cunoscute piese din repertoriul sau: „Daniel”, „Sacrifice”, „Candle in the Wind”, “Sorry Seems To Be the Hardest Word”, “Crocodile Rock, “I Want Love” si multe altele.

Dupa sapte ani, cu ocazia celui mai mare turneu european pe care l-a sustinut în ultimii ani, Elton John vine in Romania pentru a doua oara. La 12 iunie, artistul are intalnire cu fanii! |n Piata Constitutiei, incepand cu orele 20:00.

Cineva spunea ca muzica este un raspuns caruia nu i s-a adresat niciodata o întrebare... Este vibratie si iubire, este arta celor mai fascinante împletiri de sunete. De-a lungul timpului, Elton John a incantat prin muzica sa milioane de oameni. Din toata lumea. Tineri si mai putin tineri. Prin emotie si daruire. Prin voce si sensibilitate. De aproape cinci decenii!

Asadar, nu pierdeti, marti 15 iunie, Editia speciala de Colectie dedicata lui Elton John, muzicianul care “calatoreste”... printre portative si note pentru suflet.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează