DIVERSE  ·  EMILIANO SALA

Emiliano Sala // Poliția din UK a oprit căutările și nu se știe dacă vor fi reluate! Familia îi imploră să continue

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 21:06

Căutările pentru fotbalistul Emiliano Sala și David Ibbotson, pilotul avionului în care se afla, au fost întrerupte după căderea întunericului, iar poliția din Insula Guernsey a anunțat că nu se știe încă dacă vor mai fi reluate.

„Update, ora 17:10. După o căutare intensă folosind multe aeronave și o barcă de salvare în ultimele 9 ore, nu am găsit nici o urmă a avionului dispărut. Lumina se duce așa că vom suspenda căutările. O decizie în legătură cu continuarea lor va fi luată mâine dimineață, devreme. Nu vor mai exista informații noi în această seară”, scrie pe Twitter-ul oficial al poliției de pe insula din Canalul Mânecii.

Familia lui Emiliano Sala i-a rugat pe salvatori să continue însă căutarea, la o conferință de presă susținută în Argentina: „E esențial să continue și să folosească toate mijloacele disponibile pentru a afla ce s-a întâmplat”.

vezi și:

Miracol în cazul avionului dispărut? Cum cred polițiștii că s-ar fi putut salva Emiliano SalaEa este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1