GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DONAȚIE

Gest minunat al lui Erling Haaland: coletul-surpriză trimis în România + mesajul scris de mână al norvegianului

Coletul trimis de Erling Haaland în România
Coletul trimis de Erling Haaland în România

Articol de , - Publicat luni, 19 aprilie 2021 13:37 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 14:19

Erling Haaland (20 de ani), superstarul Borussiei Dortmund, nu a rămas indiferent față de gestul asistentului Octavian Șovre. Nu doar că i-a semnat tușierului cele două cartonașe, dar norvegianul a trimis un colet pe adresa Asociației S.O.S. Autism Bihor.

Lumea sportului românesc s-a solidarizat în ultimele săptămâni cu fundația promovată de Octavian Șovre. Cum gestul asistentului de la meciul City - Dortmund a devenit cunoscut și în toată Europa, Erling Haaland n-a rămas indiferent și a trimis în România un pachet care conține tricoul său de la galben-negri, dar și alte câteva materiale de colecție. 

„Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!”, au transmis reprezentanții fundației susținute de Octavian Șovre. 

„Dragă Simona, vă trimit toate gândurile bune pentru treaba grozavă pe care o faceți în România. Bucurați-vă, vă rog, de micul meu cadou pe care îl găsiți în acest pachet. Multă dragoste!”, e mesajul scris de mână al lui Erling Haaland.

Octavian Șovre, gest superb pentru Asociația S.O.S. Autism Bihor

Gestul inedit al lui Octavian Șovre, de a-i cere lui Haaland un autograf, are o explicație emoționantă, așa cum Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate: asistentul român strânge suveniruri de la fotbaliști de top pentru a le dona unui centru pentru terapia adulților care suferă de autism grav.

Cele două cartonașe cu autograful lui Haaland au ajuns deja la Asociația S.O.S. Autism Bihor. Pe lângă donația pe care Octavian Șovre a făcut-o, pe adresa Asociației au sosit și mai multe tricouri, donate de mai mulți fotbaliști. Gazeta Sporturilor, prin campania „Inima Sportului", a colectat mai multe tricouri de la oameni importanți din fotbal. Arbitrul Octavian Șovre a primit tricourile care vor ajunge la Asociația S.O.S. Autism Bihor.

VIDEO Adrian Porumboiu, despre gestul lui Șovre: „E foarte bine că se practică asta, dar nu trebuie să o faci public”

Citește și alte știri de actualitate:

E oficial » Super Liga Europei a fost lansată: Florentino Perez e președinte! Nu mai depind de campionatele interne, lipsesc Bayern și PSG

E oficial » Super Liga Europei a fost lansată: Florentino Perez e președinte! Nu mai depind de campionatele interne, lipsesc Bayern și PSG

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
dragdim
dragdim  •  20 Aprilie 2021, 07:40

Haaland a înțeles perfect.

johnwick
johnwick  •  19 Aprilie 2021, 23:42
Postat de balaur pe 19 Aprilie 2021, 16:01

Fac pariu pe orice ca esti gigist/fecesebist! Numai un p@r@zit gigist ar putea gandi asa.

fac pariu că primești zamă cu resturi de varză la popotă

titiduru22
titiduru22  •  19 Aprilie 2021, 18:54

S'il vous plait :)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează