GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Afacerile neștiute făcute de Ion Crăciunescu: „Era coadă de sute de persoane la gume Turbo! Vindeam și de la Copos”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 13:00

Invitat la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", de pe GSP.RO, Ion Crăciunescu a vorbit despre afacerile pe care le avea în timpul carierei de arbitru.

Acesta a dezvăluit că pe lângă produsele electrocasnice pe care le cumpăra de la George Copos a vândut ani de zile gumă de mescat, Turbo.

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia, "Care-i povestea cu magazinul Samsung?", Crăciunescu a replicat imediat: "Am avut eu magazin Samsung? Așa cred unii, au avut creierul... Le-a rămas încins de când luau cretă să facă temperatură și să nu meargă la meciuri. Eu am cumpărat un magazin prin licitație cu soția mea la Vâlcea în 1990. Copos nu avea nimic în 1990!", a spus acesta.

Crăciunescu a dat detalii despre afacerea pe care o avea în Râmnicu Vâlcea: "Magazinul cumpărat de noi a stat doi ani pe confecții. Am vândut și gumă Turbo. O luam cu 50 de bani și o dădeam cu 75! Aveam trei vânzători și mă băgasem și eu cu nevastă-mea! Erau sute, sute de persoane la coadă pentru guma Turbo! Sute! Nu mai făceam față la rest".

Dar care era legutura lui Crăciunescu cu Copos? "Să punem cărțile pe masă! Copos făcuse un contract cu Samsung și aducea în România. Eu cumpăram de la Copos cu banii jos. Copos nici măcar un cablu nu dădea fără bani! Nici fiică-sii nu-i dădea ceva gratis! El livra marfă în toată țara și eu cumpăram de la el. Puneam adaus și vindeam la mine. Eu din aia trăiam!", a explicat fostul arbitru.

Urmărește aici toate edițiile emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează